Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ». 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοτική παράταξη Καλλιθέας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ. 

Από σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου 2019 η δημοτική μας παράταξη Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα κατέρχεται επισήμως με πλήρη ψηφοδέλτιο και την βούλα της δικαστικής νομιμότητας.

Αυτοί που καλλιέργησαν κλίμα φόβου σε βάρος μας αλλά και κλίμα αμφιβολίας για την κάθοδό μας στις εκλογές, λάβανε αποστομωτική απάντηση και τέθηκαν στο περιθώριο που ανήκουν.

Οι μεθοδεύσεις για την καλλιέργεια ενός σκηνικού βίαιων εκτροπών και διχασμού από τους εντόπιους διεθνιστές νεοταξίτες του κατοχικού καθεστώτος δεν θα περάσουν.

Προχωράμε κανονικά παρά τη στέρηση του δικαιώματός μας στην ισότιμη προβολή των θέσεών μας με την παράνομη απαγόρευση της απόδοσης δημόσιου χώρου επαφής με τους συνδημότες μας από τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις, οι δε παραβάτες θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγουμε.

Εμείς ως δημοτική παράταξη Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα αποτελούμε τη φωνή του καλλιθεάτικου λαού που θέλει να πάρει τις αποφάσεις και τις τύχες του στα δικά του και μόνον χέρια. Σε μια Καλλιθέα Ορθόδοξη, Ελληνική, Καθαρή και Ασφαλή. Θα νικήσουμε με την ευλογία του Θεού και τον καλλιθεάτικο λαό στο πλευρό μας με την ψήφο του, την συνοδοιπορία του και την καρδιά του. 

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

Γραφείο Τύπου. Υπεύθυνος Τύπου: 

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d