O Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης συναντήθηκε σήμερα με το νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχο κ. Γιαννόπουλο Νικόλαο στο γραφείο του στη Γ.Α.Δ.Α μαζί του και ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλιάδης Νίκος υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας γιατί υπάγεται στην αρμοδιότητα του κ. Γιαννόπουλου ο οποίος είχε υπηρετήσει επί πολλά χρόνια Διοικητής του και γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα ασφάλειας που απασχολούν το Δήμο.
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας ανέφεραν στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας σε διάφορες γειτονιές της Καλλιθέας, στα Περόνια στην Ιζόλα στην Μεταμόρφωση στην πλατεία Τζιτζιφιών και αλλού. Για αυτό το λόγο θα ήταν σημαντικό να ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας ώστε να γίνονται περισσότερες περιπολίες.
Ο κ.Γιαννόπουλος δεσμεύτηκε για την ανάληψη εξειδικευμένων επιχειρησιακών δράσεων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από την Αστυνομική Διεύθυνση για την αντιμετώπισή τους. Τονίζοντας ότι προτεραιότητα της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας , είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών αποτελεί και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας με επιπλέον προσωπικό αναγνωρίζοντας το πρόβλημα υποστελέχωσης του.
Facebook Comments Box