Αττική

Κυριάκος Μητσοτάκης Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Σκοπός πρώτα και πάνω από όλα η επίλυση των προβλήματων της κοινωνίας

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πήγε στην κεντρική πλατεία και μίλησε στους πολίτες τονίζοντας την κρισιμότητα των Ευρωεκλογών και ζήτησε ένα ισχυρό ποσοστό από τους πολίτες. Παράλληλα αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό. Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν.
Η συζήτηση στη Βουλή ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος

Στην σελίδα στο fb ο πρωθυπουργός Κυριάκος αναφέρει

Μια εβδομάδα πριν το 15ο συνέδριό μας, θέλησα να βρεθώ στο Μοσχάτο, δίπλα σε παλιούς και νέους φίλους. Σας ευχαριστώ πολύ για τη θερμή υποδοχή σας!
Τον Ιούνιο του 2023 μας δώσατε μια ισχυρή εντολή, να εξακολουθούμε να προχωρούμε ένα πολυδύναμο εκσυγχρονιστικό έργο. Να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Και από αυτόν τον στόχο δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Μόλις χθες το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να κάνει δεκτή την εισήγηση της Υπουργού Εργασίας και να αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 830 ευρώ. Όταν ήρθαμε στα πράγματα, παραλάβαμε τον κατώτατο μισθό στα 650 ευρώ. Και μέσα σε τέσσερα χρόνια έχει αυξηθεί κατά 27%. Και θέλω να σας επαναλάβω και εδώ, από το Μοσχάτο, ο στόχος τον οποίο είχαμε θέσει για μέσο μισθό τα 1.500 ευρώ, κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας, θα επιτευχθεί.
Τα βασικά σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού στο Μοσχάτο

Ενας δήμος που πολύ αγαπώ και τον οποίο επιλέξαμε για την έδρα της ΝΔ. Γυρίσαμε στο σπίτι μας σήμερα. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη μαζική σας παρουσία σήμερα στην πλατεία στο Μοσχάτο. Σας ευχαριστώ για τους αγώνες που δώσατε για τη ΝΔ εσείς ήσασταν οι μπροστάρηδες για τη διπλή νι΄κη στις εθνικές εκλογές και θα είστε και εσείς στη νίκη των ευρωεκλογών.

διάβασε και αυτό  Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον ΙΣΑ και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει τις δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας

Σε μία εβδομάδα θα έχουμε το επετειακό συνέδριο να γιορτάσουμε τα 50 χρόνοα από την ίδρυση της ΝΔ από τον Κ.Καραμανλή.Η παράταξη που αποκατέστησε τη δημοκρατία που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, την κράτησε στην Ευρώπη και σήμερα κάνει την Ελλάδα μία πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα.

Σε ένα περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας το σκάφος της πατρίδας μα να παραμένει σταθερό και ασφαλές και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο η ΝΔ.
Αυτό είχατε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε στην πρόταση δυσπιστίας στη συζήτηση ήταν πολύ αποκαλυπτική για το πως εργαλειοποιούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μία τραγωδία για κομματικά οφέλη.

Η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη πρώτα και πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας τον Ιούνιο του 2023 μας εξουσιοδοτήσαμε να συνεχίζουμε να προχωρούμε να κάνουμε την Ελλάδα μία ευρωπαϊκή χώρα κανονική. Ασυμβίβαστα θα προχωρήσουμε. Εγώ και η ΝΔ λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό σε κανέναν άλλο.

Κάθε μέρα υλοποιούμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα με συνέπεια. Χθες αποφασίστηκε να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός κατά 50 ευρώ στα 830. Οταν ήρθαμε στα πράγματα ήταν 670.

Προχωράμε με τις μεταρρυθμίσεις στη Παιδεία και την Υγεία. Αξίζει να θυμηθούμε ότι 36 δισ ευρώ έφερε πίσω στη χώρα αυτή η κυβέρνηση και τα χρήματα ατά τώτρα πέφτουν στην οικονομία.

Σημαντικές οι ευρωεκλογές γιατί όσο πιο δυνατή ηγ ΝΔ και εγώ θα πάω στις Βρυξέλλες για να διεκδικήσω περισσότερα, για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τα σύνορα όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Εχει μεγάλη σημασία η παράταξη μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή για να στείλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη και ισχυρή νομιμοποίηση απέναντι σε όσους ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, γιατί εσείς με ψηφίσατε δεν με διόρισε κάποιος.

διάβασε και αυτό  ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 26/1 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Να αντιμετωπίσουμε τις Ευρωεκλογές με σημασία γιατί είναι πολύ σημαντικές

Οσοι διαγκωνίζονται για το πιο θα είναι δεύτερος δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Αυτό είναι το μήνυμα για την κάλπη των ευρωεκλογών Μετά το Πάσχα θα γυρίσω την Ελλάδα θα μιλήσω με ειλικρίνεια θα αναγνωρίσω τα όποια λάθη έχουν γίνει.

πηγή neodimokratis
Facebook Comments Box

Απάντηση