ΑττικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Κώστας Πολυχρονίδης υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με Γιώργο Πατούλη πλήγμα για την παράταξη Ασκούνη

Η πρώτη βόμβα έσκασε από την παράταξη του Κώστα Ασκούνη  ακολουθούν και άλλες. Ο Κώστας Πολυχρονίδης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα με Γιώργο Πατούλη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Πολυχρονίδης ήταν ανάμεσα στους 3 πρώτους σε σταυρούς από την παράταξη του Κώστα Ασκούνη και εκτός από την θέση ως δημοτικού συμβούλου είχε διατελέσει και Αντιδήμαρχος. Η παράταξη Ενωμένοι Μπροστά χάνει ένα ιστορικό στέλεχος πλήγμα για τον βασικό κορμό της…ποιός η ποιά έχει σειρά…

Ο Κώστας Πολυχρονίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε:

Η πρόταση του Γιώργου Πατούλη ήταν για μένα τιμητική και την αποδέχτηκα γιατί θεωρώ ότι όπως πρόσφερα στην Καλλιθέα όλα αυτά τα χρόνια τιμώντας τους συμπολίτες μου που με έκλεγαν στις πρώτες θέσεις ως δημοτικό σύμβουλο θα μπορέσω να προσφέρω και από την Περιφέρεια στην Πόλη μου αλλά και σε όλα τα Νότια. Εξάλλου για εμένα η “καρέκλα” δεν είναι θέμα για το γόητρο μου αλλά για να προσφέρω στους συμπολίτες.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής τον Κώστα Πολυχρονίδη, έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και έναν ικανότατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού μας, που επί σειρά
ετών τίμησε με το έργο και το ήθος του τους πολίτες, από όποια θέση κατείχε.
Ο κ. Πολυχρονίδης είναι από τους λίγους αυτοδιοικητικούς που κέρδισε σταθερά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, οι οποίοι τον εξέλεγαν συνεχόμενα ως δημοτικό σύμβουλο. Με την ίδια αφοσίωση είχε υπηρετήσει την πατρίδα από νευραλγικές θέσεις στις ένοπλες
δυνάμεις μας, ενώ παράλληλα επέδειξε ένα εξαιρετικό έργο στον δημόσιο βίο, μέσα από τη συμμετοχή του σε οργανισμούς και συλλογικότητες. Είναι μεγάλη τιμή μας να έχουμε στο πλευρό μας έναν τόσο άξιο άνθρωπο, για να δώσουμε τη μάχη για μια καλύτερη Αττική, την Αττική που θέλουμε και ονειρευόμαστε»..»

διάβασε και αυτό  Μαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν, πώς θα κινηθούν τα οχήματα

Ο  Κώστας Πολυχρονίδης υπηρέτησε ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού για 20 χρόνια στα Υποβρύχια, έως τον Μάϊο του 1990 οπότε και αποστρατεύτηκε.
Εκλέχτηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 1990 στον Δήμο Καλλιθέας, ως Δημοτικός Σύμβουλος και οι πολίτες τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους επί 33 συναπτά έτη. Έκτοτε εκλεγόταν συνεχώς στις πρώτες θέσεις και υπηρέτησε την Καλλιθέα από θέσεις ευθύνης στον Δήμο.  Στη μακρόχρονη θητεία του εκπροσώπησε τον Δήμο σε αποστολές στο εξωτερικό, ενώ υπήρξε ενεργό μέλος θεσμικών φορέων και συλλόγων, επιδεικνύοντας εξαιρετική αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά του.

Ο  Κώστας Πολυχρονίδης γεννήθηκε στην ακριτική περιοχή του Έβρου το 1953 από πρόσφυγες γονείς. Υπηρέτησε ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού για 20 χρόνια στα Υποβρύχια, έως τον Μάϊο του 1990 οπότε και αποστρατεύτηκε.
Εκλέχτηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 1990 στον Δήμο Καλλιθέας, ως Δημοτικός Σύμβουλος. Έκτοτε εκλεγόταν συνεχώς στις πρώτες θέσεις, υπηρέτησε την πόλη και τους πολίτες από πολλά διαφορετικά αξιώματα:
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας και Πολεοδομίας & Πρόνοιας. Οι συνδημότες του τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον αντάμειψαν με την εμπιστοσύνη τους εκλέγοντάς τον επί 33 χρόνια.
Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης, Αντιπρόεδρος και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Κρατικών Παιδικών Σταθμών και
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Στην πολυετή θητεία του ως αιρετός συμμετείχε σε αποστολές στη Γαλλία, στη Βουλγαρία και στην Τσεχία εκπροσωπώντας το Δήμο Καλλιθέας. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ραδιοφωνίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών, Μέλος της Επιτροπής Αξιοποίησης Ολυμπιακών Ακινήτων (μετά Ολυμπιάδα εποχή), Μέλος της Επιτροπής Αιγιαλού & Ναυαγίων Σαρωνικού, Μέλος της Επιτροπής
MARITEL στο Υπουργείο Μεταφορών. Το μεράκι του για τον πολιτισμό, την παράδοση καθώς επίσης την αγάπη του για την γενέτειρά του, τα εκπλήρωσε διατελώντας Πρόεδρος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Ν. Ελλάδος.

διάβασε και αυτό  Άγιος Δημήτριος: Νεκρή η 45χρονη που πήρε φωτιά το διαμέρισμά της

ρεπορτάζ Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ ανακοινώθηκαν  το πρωί της Πέμπτης…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: