ΑττικήΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κώστας Μπακογιάννης : «Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας»

 Η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη, ανακοινώνει τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων, ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μια δυναμική, υπερκομματική, αποφασισμένη ομάδα ανθρώπων. Αθηναίες και Αθηναίοι, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό.

 Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 70%, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και επενδύει σε έναν συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης.

Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο, αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της. Διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά.

Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι ενεργοί, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Αθηναίες και Αθηναίοι που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών και γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ανάγκες μας.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη

 

Ο νέος συνδυασμός του Αθήνα Ψηλά είναι έτοιμος και ανυπομονούμε να γνωρίσετε τα μέλη του! Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που ξέρει και αγαπά να αγωνίζεται κάθε μέρα για την πόλη μας.
Μια ομάδα που:
✅ Ενώνει τις δυνάμεις 351 ανθρώπων της Αθήνας, πάνω από ταμπέλες, διαχωρισμούς και διαιρέσεις.
✅ Ανανεωμένη κατά 70%, διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών της και επενδύει σε ένα συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης.
✅ Είναι «καθρέφτης» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της, με τουλάχιστον έναν υποψήφιο από κάθε μια από τις 129 γειτονιές της πόλης.
✅ Φέρνει μαζί Αθηναίες κι Αθηναίους, διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων, με κοινό παρανομαστή τη διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό!
Δείτε περισσότερα στο site μας : www.athinapsila.gr

Μια παράταξη ανοιχτή, υπερκομματική και συμπεριληπτική με στελέχη που ενώθηκαν σε αυτήν από άλλες δημοτικές παρατάξεις. Στελέχη με αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον δήμο και με σημαντική εμπειρία στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον συνδυασμό Μπακογιάννη για να εργαστούν από κοινού για την Αθήνα.

διάβασε και αυτό  2ο Φεστιβάλ Περιφέρειας Αττικής Καλοκαίρι Πολιτισμού με μέρες μουσικής & θεάτρου Σοφία Πώς η Σοφία έγινε Βέμπο. Πώς η Βέμπο έγινε Φωνή της Ελλάδας.

 

Facebook Comments Box

Απάντηση