Υγεία

Κώστας Μαριάκης με Δημήτρη Κάρναβο στην Α Κοινότητα η Καλλιθέα Αλλάζει επιλέγοντας Μέλλον

Στις εκλογές του Οκτωβρίου δεν μπορούσε να μην είναι Παρών ένας επιχειρηματίας της Πόλης που είναι δίπλα σε όλους μας λόγω του επαγγέλματος του. Ο Κώστας Μαριάκης είναι επιχειρηματίας φαρμακοποιός ΄κάτι που τον κάνει να έχει  άμεση επαφή με τις γειτονιές της Καλλιθέας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εφημερίδα, ημερολόγιο, αφίσα, περιοδικό και κείμενο που λέει "Καλλιθίααλλοει Καλλιθέα APNABOI Σχολεία* 1ns Δημοτικής κοινότητας: Αγιος Νικόλαος- Ελ. Βενιζέλου 175 40 Δημοτικό Δημοσθένους 157 Πειραϊκή Πατραϊκή- 21o Δημοτικό Ηρακλέους 91-95 Πειραϊκή Πατραϊκή 6o Γυμνάσιο Ματζαγριωτάκη 14 & Δοϊράνης 88 70 Λύκειο- Δοϊράνης 86 & Ιφιγενείας 9o Δημοτικό- Σαπφούς 138-140 130 Δημοτικό Φορνέζη 31 140 Δημοτικό Ιατρίδου 141 & Ð. Τσαλδάρη 5o Λύκειο- Επτανήσου Π. Γρηγορίου Σιβιτανίδειος- θεσσαλονίκης 151 Ηλ/κός Σταθμός Καλλιθέας Αν ψηφίζετε σε ένα από αυτά τα σχολεία, θα με βρείτε στη λίστα των Κοινοτικών Συμβούλων Επιλέγουμε Μέλλον!"

Ιδιαίτερα με τους ανθρώπους της Αιγύπτου αφού είναι η καταγωγή του από την Ισραηλία της Αιγύπτου Αποφάσισε επομένως να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με την Δημοτική Παράταξη “Η Καλλιθέα Αλλάζει” του Δημάρχου Καλλιθέας και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου ως κοινοτικός σύμβουλος της Α Κοινότητας γιατί με Σταθερότητα και Εμπειρία Συνεχίζουμε Επιλέγουμε Μέλλον.

Παράλληλα ο Κώστας Μαριάκης  ως ενεργό μέλος των AHEPA Palaio Faliro Chapter HJ38 – Phalereus   προσφέρει εδώ και χρόνια στην κοινωνία χωρίς όμως να επιζητά όπως μας αναφέρει προβολή γιατί δεν πρέπει να προσφέρουμε για να δείξουμε κάτι αλλά γιατί εφόσον μπορούμε να το πράτουμε χωρίς τυμπανοκρουσίες γιατί η κοινωνία χρειάζεται την στήριξη μας.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Α’ 64/14-03-2020)

Απάντηση