Καιρός

Κώστας Λαγουβάρδος: Κακοκαιρία με καταιγίδες αλλά και χιόνια το Σαββατοκύριακο

Ο μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος μιλά στο newsit.gr, για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα “χτυπήσει” την χώρα μας τις επόμενες τρεις ημέρες και πώς θα είναι ο καιρός.

Σύμφωνα με τον κ. Λαγουβάρδο, το νέο κύμα κακοκαιρίας που είναι σε εξέλιξη στη δυτική Ελλάδα, θα επηρεάσει απόψε (09.12.2021) και αύριο, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, τη χώρα μας. Παρόλα αυτά, τονίζει ότι δεν περιμένουμε πολύ έντονα φαινόμενα, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι ενισχυμένοι νοτιάδες.

Όπως αναφέρει, “το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας, που θα επηρεάσει την χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο. Θα έχουμε μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στη δυτική Ελλάδα, αλλά θα” χτυπήσει” σχεδόν ολόκληρη τη χώρα με εξαίρεση τις περιοχές της ανατολικής Κρήτης και των Δωδεκανήσων, που φαίνονται να μην επηρεάζονται πολύ από αυτό το κύμα”.
Στη συνέχεια, υπογραμμίζει ότι” θα έχουμε χιόνια στα μεγάλα υψόμετρα και πιθανόν να φέρει και κάποιες χιονοπτώσεις σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας”.

Για την περιοχή της Αττικής, ο κ. Λαγουβάρδος επισημαίνει ότι θα δούμε ισχυρές βροχοπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πρόγνωση καιρού για σήμερα Σάββατο 6-2-2021

Απάντηση

Recommended
Την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σύντροφος του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: