ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕκδηλώσεις

Εκδήλωση Κώστα Ασκούνη με τίτλο Πάρε την Καλλιθέα στα Χέρια σου

Ο Πρώην Δήμαρχος για 16 χρόνια στην Καλλιθέα και ξανά υποψήφιος Κώστας Ασκούνης για δεύτερη φορά απέναντι στον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023  στις 20.00 μ.μ. στην Πλατεία Δαβάκη σε εκδήλωση παρουσίαζει τους υποψήφιους της δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει τον Δήμο πάλι σε συνεργασία με μια ομάδα υποψηφίων από την Δημοτική παράταξη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  η οποία ύστερα από απόφαση που έλαβε σε πρόσφατη συνεδράση της, δεν πρόκειται να κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο και θα ενταχθεί σε μια νέα παράταξη μαζί με την Προοπτική Ζωής.

Μπορεί να είναι εικόνα αφίσα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Πάρετην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στα χέρια σου! ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλώ στην εκδήλωση παρουσίασης των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, ώρα 8:00 μ.μ. στην Πλατεία Δαβάκη Καλλιθέας. Κώστας Ασκούνης Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας"

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι μέχρι πριν λίγες ώρες δεν είχε ολοκληρωθεί η λίστα με τους υποψηφίους καθώς και ότι στο ψηφοδέλτιο δεν θα υπάρχουν κάποιες προσωπικότητες νυν δημοτικοί σύμβουλοι πρώην αντιδήμαρχοι. Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα της κοινής δημοτικής παράταξης αφού όπως μας τόνισαν υποψήφιοι εμείς δεν γνωρίζουμε το όνομα αλλά σίγουρα δεν θα μία από τις δύο ονομασίες.

 

 

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  «Ώρα της Γης» απόψε

Απάντηση