Νέα Διαγνωστική Διάσταση Τα εμβόλια και τα rapid test είναι τα όπλα μας για τον covid19

Σήμερα τα εμβόλια αλλά και τα rapid test έχουν μεγάλη σημασία για να νικήσουμε  αντιμετωπίσουμε το covid-19 για αυτό το λόγο σε μια περίοδο που βρίσκεται σε έξαρση η πανδημία απευθυνθήκαμε στον κύριο Κωνσταντίνο Μαριάκη υπεύθυνο της εταιρείας ‘’Νέα Διαγνωστική Διάσταση και του ζητήσαμε να μας απαντήσει στις ερωτήσεις μας πως βιώνει μια εταιρεία που έχει άμεση σχέση με τα νοσοκομεία στην σημερινή κατάσταση.

Η εταιρεία σας έχει άμεση σχέση με με τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές για την πανδημία. Με ποιον τρόπο βοηθάτε.

Η εταιρεία Νέα Διαγνωστική Διάσταση NDD έχει χρόνια στον χώρο Ιατροτεχνολογικών προϊόντων, συγκεκριμένα αριθμεί 29 χρόνια ζωής . Καλύπτει με προϊόντα διάγνωσης νοσοκομεία , διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικά ιατρεία . Και τώρα με την πανδημία βοηθά με την παροχή τεστ για τον Κορωναίο. Διαθέτει Μοριακά τεστ για τον SARS-Cov-2 καθώς και γρήγορα τεστ και για τα αντισώματα και για το αντίγονο . Πιστεύουμε ότι με την σωστή διάγνωση βοηθάμε την ιατρική κοινότητα στο δύσκολο έργο της για την μάχη κατά του Κορωναίου .

Το κύριο όπλο μας είναι ο εμβολιασμός:

Εννοείται ότι το μεγαλύτερο όπλο μας είναι ο εμβολιασμός και θα πρέπει να κάνουμε όλοι, όμως δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε αυτό σημαντικό είναι να έχουμε και πρόληψη τα rapid test μας δίνουν αυτην την δυνατότητα

Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν σήμερα οι εταιρείες όπως οι δικές σας

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εταιρείες σαν την δίκη μας είναι η δυνατότητα εύρεσης εταιρειών με αξιόπιστα προϊόντα , ταυτόχρονα με την δυνατότητα παραγωγής και προμήθειας των ειδικών τεστ σε σύντομους χρόνους. Γεγονός που γίνεται πολύ δύσκολο λόγω της παγκόσμιας ζήτησης και επίσης της δυσκολίας των μεταφορών λόγω τεράστιων όγκων . Τέλος και η οικονομικά ρευστότητα καθόσον οι παραγωγοί ζητούν προπληρωμή των παραγγελιών .

διάβασε και αυτό  Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος στη ΜΕΘ Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ποια είναι η NEW DIAGNOSTIC DIMESION

Η ‘’Νέα Διαγνωστική Διάσταση’’ Επε, ιδρύθηκε το έτος 1992, και ήδη αριθμεί 25 συνεχή έτη παρουσίας στην ελληνική αγορά. Η παρουσία της χαρακτηρίζεται από την προσπάθεια της στη κυκλοφορία στην Ελλάδα πρωτοποριακών προϊόντων σε τιμές ανταγωνιστικές στην αγορά. Επίσης, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί πρωταρχικό στόχο πάντοτε. Τέλος πλην βασικώς, η ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτέλεσε πάντοτε προτεραιότητα της εταιρίας , για αυτό και υπήρξε από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες που πιστοποιήθηκε για την εφαρμογή του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 9001:2008 , ΕΝ 13485:2003 και με την απόφαση Ε3/833/99 . Η εταιρεία βρίσκεται σε νέα γραφεία, στην οδό Καισαρείας, 6 στους Αμπελόκηπους, κοντά στην καρδιά του ιατρικού χώρου, κοντά στα περισσότερα Νοσοκομεία και Διαγνωστικά Κέντρα.
Με την παρουσία και την πολύχρονη εμπειρία του υπεύθυνου της εταιρείας Κου Κωνσταντίνου Μαριάκη, με προϋπηρεσία 10 χρόνων στην Abbott Laboratories Diagnostic Division, καθώς και στην Μπακάκος ΑΕ και την Κρατική Φαρμακαποθήκη ΑΕ, η εταιρεία συνεχίζει πάντοτε την προσπάθεια της στην εξεύρεση των καλύτερων και οικονομικότερων προϊόντων και αντιδραστηρίων για εξετάσεις ELISA, RIA, LATEX, Γρήγορων tests, Ομάδων Αίματος, Ταινιών Ούρων και βεβαίως ΟΡΓΑΝΩΝ και ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ για αυτοματοποίηση των ανωτέρω εξετάσεων.

ρεπορτάζ
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: