Η Φυσική σήμερα και η Δεύτερη Κβαντική Επανάσταση στο Ευγενίδειο Ίδρυμα

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου  ο Σπύρος Aναστασιάδης, Καθηγητής Επιστήμης και Τεχνολογίας Πολυμερών του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΗΔΛ-ΙΤΕ), ο Δημήτριος Χαραλαμπίδης, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, και ο Εμμανουήλ Φλωράτος, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Φυσικής στο ΕΚΠΑ.
Την διαδικτυακή συζήτηση θα συντονίσει ο Γεώργιος Δάσιος, Ομότιμος Καθηγητής των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και ώρα 18:00 αναλαμβάνουν να μας μυήσουν στο θέμα «Η Φυσική σήμερα και η Δεύτερη Κβαντική Επανάσταση»
στις διαδικτυακές «Συναντήσεις Επιστήμης» του Ιδρύματος Ευγενίδου
Η συνάντηση θα ξεκινήσει με τον καθ. Σπύρο Αναστασιάδη και την ομιλία του για τα «Έξυπνα Προηγμένα Υλικά», θα ακολουθήσει ο καθ. Δημήτριος Χαραλαμπίδης που θα επικεντρωθεί στο «Φως και ύλη: Εφαρμογές της αλληλεπίδρασης ακτινοβολίας Laser με την ύλη», ενώ στο τέλος ο καθ. Εμμανουήλ Φλωράτος θα μιλήσει με θέμα «Κβαντική Πληροφορία – Χάος – Κβαντική Βαρύτητα: Στην έσχατη κλίμακα της φύσης 10^-33 CM».
Η διαδικτυακή συνάντηση είναι ελεύθερα προσβάσιμη σε όλες και όλους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής ή ένα τάμπλετ ή ένα κινητό και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αν όλα αυτά σας φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα, μπορείτε:

  • Να κάνετε ΤΩΡΑ την εγγραφή ΕΔΩ,
    ή
  • Να την παρακολουθήσετε στο κανάλι του Ιδρύματος Ευγενίδου στο YouTube
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  «Βάζουμε όρια στη χρήση του διαδικτύου – Επενδύουμε σε ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας».

Απάντηση

Recommended
 Η Ελλάδα είναι τουριστική χώρα. Το γνωρίζουμε. Ο τουρισμός, στηρίζει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: