ΕλλάδαΠολιτική

Χάρης Θεοχάρης Τα χρήματα για την αρωγή των αγροτών είναι εξασφαλισμένα

Ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης στην εκπομπή του ΑΝΤ1  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ το πρωί της Παρασκευής (2/2) αναφέρθηκε για τους αγρότες και για τα χρήματα της αρωγής τους  όπως τόνισε είναι εξασφαλισμένα. Συγκεκριμένα είπε Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να τεθεί σε κίνδυνο η δημοσιονομική σταθερότητα που επιτεύχθηκε με πολλές θυσίες του λαού. Τα χρήματα για την αρωγή των αγροτών είναι εξασφαλισμένα και συμπλήρωσε ότι για λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένουμε την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα των ενοικίων, απάντησε ότι στο δικό του τομέα είναι η φορολογική κλίμακα κι εκεί δεν εξετάζεται να γίνει κάποια αλλαγή.

Σχετικά με το τέλος επιτηδεύματος, απάντησε ότι φέτος θα υλοποιηθεί η μείωση του κατά 50% και αργότερα θα πάμε στην πλήρη κατάργηση του.

Εστιάζοντας στην παράταση που δόθηκε για την εγκατάσταση POS μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου σε 35 κλάδους επαγγελματιών, απάντησε ότι ήταν επιβεβλημένη γιατί λόγω ζήτησης δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν άμεσα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, αλλά η παράταση αυτή θα είναι η τελευταία.

Κλείνοντας και αναφερόμενος στο θέμα των τεκμηρίων διαβίωσης ο Χάρης Θεοχάρης τόνισε ότι σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, θα δρομολογηθούν αλλαγές, αλλά σε βάθος τετραετίας.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Μαρία Ψαθά: Πέθανε η κόρη του θεατρικού συγγραφέα

Απάντηση