Πολιτική

«Ελλάδα 2030 – Με πυξίδα την ευημερία» ανοιχτή εκδήλωση Χάρη Θεοχάρη

Ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο διοργάνωσε την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών, Χάρης Θεοχάρης. Στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη», στον Άλιμο, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 600 πολίτες, ενώ εκατοντάδες άλλοι παρακολούθησαν την εκδήλωση σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook.

 

 

 

Προσκεκλημένοι του κ. Θεοχάρη ήταν η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο διευθυντής περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος, ενώ δια ζώσης παρέμβαση έκανε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος.

 

 

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Χάρης Θεοχάρης, έδωσε έμφαση στους νέους και τις προσδοκίες τους από την Ελλάδα του αύριο. Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο κόσμος αλλάζει -και αλλάζει πιο γρήγορα και πιο βαθιά από ποτέ.

 

Η Ευρώπη αλλάζει και εμείς στην Ελλάδα πρέπει να διαλέξουμε πού θέλουμε να ανήκουμε. Δεν μπορούμε να αμφιταλαντευόμαστε. Όλοι πλέον ζητάμε μεγαλύτερη ασφάλεια, κυρίως όμως διεκδικούμε περισσότερες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, για εμάς τους ίδιους και ακόμη περισσότερο για τα παιδιά μας. Συμπληρώνουμε τρία χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία. Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί τα τελευταία τρία χρόνια είναι αληθινή. Και όλα τα επιτεύγματα, από το 2019 έως σήμερα, έχουν υπογραφή: Την υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας, το συνώνυμο της δικαιοσύνης και της ανάπτυξης».

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Εμβολιάστηκε με AstraZeneca ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο

Απάντηση

%d