θέατρο

Γιώργο Αντωνακάκη καλή Αστράλια…

 Δεν υπάρχουν λόγια…Καλό Ταξίδι Γιώργο Αντωνακάκη σε ευχαριστώ για τις συμβουλές για όσα μου έμαθες και για την βοήθεια… ο Δήμος Καλλιθέας- Municipality of Kallithea η Τέχνη η Δημοσιογραφία έχασαν ένα αγωνιστή…σίγουρα δεν ξεχνιέσαι ούτε όσα έχεις προσφέρεις…Ειλικρινά Συλλυπητήρια στην Οικογένεια στον Δήμο στο Θέατρο στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ
Ο Γιώργος Αντωνακάκης δημοτικός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης Καλλιθέας γνωστός για τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του στην κοινωνία της πόλης, καθώς υπηρέτησε το δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Παράλληλα ήταν η ψυχή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ βοηθώντας εκατοντάδες παιδιά να γίνουν καλύτερα -ως άνθρωποι κυρίως- και να ακολουθήσουν το όνειρό τους.
Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και φοίτησε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Πήρε μέρος στο σπουδαστικό κίνημα και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Σπουδαστών Χορού, Θεάτρου, Κινηματογράφου.
Άρχισε να εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη και έπειτα ως σκηνοθέτης σε παραστάσεις, που «ανέβηκαν» σε θέατρα όπως το «REX», το «METROPOLITAN» και το «Αθηναϊκό Κηποθέατρο».
Διατέλεσε Αντιδήμαρχος πολιτισμού στον Δήμο Καλλιθέας για οκτώ έτη επί θητείας Γιάννη Γάλλου, Γιώργου Ψαλιδόπουλου και δημοτικός σύμβουλος μέχρι σήμερα…
Παράλληλαεργάστηκε ως διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό 93,1 για τρία χρόνια, είχε πολλές συνεργασίες με συλλόγους και πολιτιστικούς φορείς και ήταν συνιδρυτής της θεατρικής σκηνής «Αλέκα Παΐζη».

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος σε ανάρτηση του αναφέρει:

Εφυγε σήμερα ο Γιώργος Αντωνακάκης, ένας πολύτιμος φίλος. Μέσα από την μακρά του πορεία στην αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στα Δημοτικά μας πράγματα προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες με την καθαρή του σκέψη και τον ευθύ του λόγο αλλά και τις εποικοδομητικές του προτάσεις. Το όνομά του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με την πορεία του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Καλλιθέα. Για όλους μας ήταν ένας Νέστορας της πολιτικής με πάντοτε καθαρό και τίμιο πολιτικό λόγο.
Γιώργο, καλό ταξίδι.
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 2 άτομα
Εκτός αυτού με πρόταση του που έγινε αποδεκτή από το Δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποίηθηκε στις 27 Ιουλίου την ημέρα που μάθαμε όλοι την τραγική είδηση  θανάτου του Γιώργου Αντωνακάκη πριν λίγες ώρες….αποφασίστηκε να τελεστεί δημόσια δαπάνη η κηδεία και την ημέρα της να είναι ημέρα Πένθους για την Πόλη παράλληλα έκανε την πρόταση ο δημοτικός κινηματογράφος “Καλυψώ” να μετανομαστεί σε ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ και να οριστεί ημέρα ειδικής συνεδρίασης στο Δημοτικό Συμβούλιο προς τιμή του
περισσότερα σε ένα αφιέρωμα στην έντυπη διαδημοτική εφημερίδα EΡΕΥΝΑ Press και στην  www.Kalitheapress.gr
Δημήτρης Μπιζιώτας
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
  Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η ανεξάρτητη σήμερα  Κορίνα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: