Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, λόγω της παρουσίας ξένων ηγετών, θα γίνουν οι  εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Εξαιτίας της πανδημίας, θα περιοριστούν στη στρατιωτική παρέλαση.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Κατεχάκη για τα μέτρα της 25ης Μαρτίου, τόσο ανήμερα όσο και την παραμονή. Πρόκειται για έναν ειδικό επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Υπό τον φόβο ακόμα και επιθέσεων, αυξημένα θα είναι και τα μέτρα φύλαξης στις πρεσβείες.

Αστυνομικοί παρατηρητές θα βρίσκονται σε κτήρια αλλά και αστυνομικοί από σχεδόν το σύνολο των υπηρεσιών θα βρίσκονται επί ποδός.

Αντιτρομοκρατική, Ασφάλεια, Τροχαία και ΔΙ.ΑΣ. θα συμμετέχουν σε αυτό το «δίχτυ» ασφαλείας.

Πάνω από την Αθήνα θα πετά ελικόπτερο της αστυνομίας και drone, προκειμένου να δίνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Την ημέρα της παρέλασης ο χώρος θα είναι «αποστειρωμένος», η κίνηση θα διακοπεί σε αρκετούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπως στη Φιλελλήνων, τη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Σταδίου, την Πανεπιστημίου αλλά και σε κάθετους και παράλληλους δρόμους αυτών των οδών, ενώ θα κλείσουν και σταθμοί του μετρό.

Θα στηθούν μπλόκα της αστυνομίας, ενώ οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς.

Πηγή: ertnews.gr


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Σπανάκης για τον προϋπολογισμό 2021: «Είναι ο προϋπολογισμός της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, με θετικό πρόσημο για την κοινωνία»

Απάντηση

Recommended
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο διακεκριμένος ομογενής Οικονομολόγος και Διευθύνων Σύμβουλος του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: