ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΝέα Καλλιθέας

Δημήτρης Κάρναβος η  Βάσω Μαργαρίτη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξή μας! Επιστέγασμα της παραγωγικής μας συνεργασίας για την Καλλιθέα μας!

 Η Βάσω Μαργαρίτη ισχυρό και ιστορικό στέλεχος από το χώρο της κεντροαριστεράς, με έντονη αυτοδιοικητική παρουσία στην Καλλιθέα και με ηχηρή τοποθέτηση στην κοινωνία, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξή H Καλλιθέα Αλλάζει στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου όπως μας δήλωσε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης.
 Η Βάσω Μαργαρίτη έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε ποικίλες διοικητικές θέσεις στην Καλλιθέα και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων, Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας (συνεχώς από το 1999 έως το 2014 και από το 2019 έως σήμερα). Ως υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας με τη Δημοτική Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας –Βάσω Μαργαρίτη» υπήρξε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την περίοδο 2014 – 2019, ενώ ήταν υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας και στις εκλογές του 2019.
Την χαρακτηρίζει η πλούσια κοινωνική της δράση στην Καλλιθέα, όπου μεγάλωσε, συμμετέχοντας και ιδρύοντας αθλητικούς, κοινωνικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους και οργανώσεις ενώ αναπτύσσει μεγάλη δραστηριότητα σε θέματα ισότητας και οικογένειας ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Καλλιθέας και ως Πρόεδρος του παραρτήματος Καλλιθέας “Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα”
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Ο Ιωάννης Τσάτσης στην Καλλιθέα

Απάντηση