ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕλλάδα

Η Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής Θεοκλήτη Μεσουρίδου μαζί με τον Δημήτρη Κάρναβο

  Η Θεοκλήτη Μεσουρίδου με σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων και στη Δημοσιογραφία. Μητέρα τριών παιδιών, με καταγωγή από Κεφαλονιά, κατοικεί στην Καλλιθέα. Διοικητικό Στέλεχος μεγάλων τουριστικών μονάδων της Αττικής.

Ασχολήθηκε με τα προβλήματα της έλλειψης σχολικών χώρων, και μετά από παρεμβάσεις της, ιδρύθηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Αριστοτέλους 33, η μετεγκατάσταση του 5ου Λυκείου στην οδό Επτανήσου 5. Εθελόντρια σε αρκετούς φορείς, συμμετέχει και βοηθά συνεχώς.

Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος: Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής, Πολιτιστικός και Δημιουργικός Σύλλογος Καλλιθέας.

Έχει διατελέσει  μέλος Διοικητικών Συμβουλίων: ΙΒΣΑ (Ίδρυμα Βρεφονηπιακών Σταθμών Αττικής), ΟΠΑΑ Γιάννης Γάλλος, Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Καλλιθέας, ΔΗΚΕΚ.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "MAZI για την Καλλιθέα Αγωνίζομαι Διεκδικώ Για ένα καλλίτερο μέλλον για: τους Νέους μας τα Παιδιά μας τις Τρίτεκνες Οικογένειες την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας τις Γυναίκες την ενίσχυση της Οικογένειας τους Ηλικιωμένους μία ανθρώπινη πόλη την Καλλιθέα Στον αγώνα αυτό σας θέλω δίπλα μου"Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ n Καλλιθέα αλλάδει ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ ΦΡΑΓΚΙΑ ΘΕΟΚΛΗΤΗ Μέλος ΔΣ Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Πρόεδρος Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Απικής ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τηλ. 6932737727 E-mail: mesouridoutheokliti@gmail.com Facebook: θεοκλήτη Μεσουρίδου -Theokliti Mesouridou"

Καθώς και Γεν. Γραμματέας επί σειρά ετών: ΟΒΡΕΣΤΑ (Ομοσπονδία Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών Αττικής), Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλλιθέας, Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΠΟΤ).

Εκδότρια της εφημερίδας <<ΝΕΑ ΠΟΛΗ>>.

Μαζί με όλα τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων, δέχθηκε την πρόταση του Δημήτρη Κάρναβου, για να είναι υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε μέσα από τον Δήμο να διεκδικήσει και να πετύχει περισσότερα, για τα παιδιά, τους γονείς, τις οικογένειες, της πόλης που κατοικεί.
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, η επετειακή εκδήλωση του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με στόχο «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα»

Απάντηση