Ελλάδα

Ο Υφυπουργός Ανδρέας Καστανιώτης και οι Δήμαρχοι Αλίμου Παλαιού Φαλήρου και Δάφνης Υμηττού στο Ιεροσόλυμα για το Αναστάσιμο Φως

O Yφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, θα παραλάβει το Άγιο Φως από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’, με τον οποίο θα έχει, επίσης, συνάντηση,  μαζί του και οι  δήμαρχοι Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος και Δάφνης – Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος. ‘Ολοι θα  παραστούν στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Μαζί τους είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αλίμου, Μανώλης Μιχαλέτος και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Πάνος Καρούμπαλης.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών έκανε την παρακάτω ανάρτηση κατά την παραλαβή ης φλόγας
Αποτελεί τιμή να παραστώ ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στον Ναό της Αναστάσεως, να παραλάβω το Άγιο Φως από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ & να το μεταφέρω στην πατρίδα μαζί με το αναστάσιμο μήνυμα. Καλή Ανάσταση σε ολους τους Έλληνες & Ελληνίδες παντού στον κόσμο!
Εικόνα

Εικόνα

Το αεροσκάφος Α320neo της AEGEAN  αναμένεται να φτάσει με το  ΄Αγίο Φως στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται περίπου στις 19:30 και, εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Η Ματούλα δεν είναι πια μαζί μας...

Απάντηση