Περιφέρειες

Συναυλία και Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση των έργων της Παραλίας στην Καλλιθέα-Μοσχάτο Ταύρο

Την Τρίτη 18 Ιουλίου, στις 20.30 στην οδό Ποσειδώνος συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση των έργων στο παραλιακό μέτωπο –

θα ακολουθήσει Συναυλία με τον Άκη Δείξιμο

Συγκεκριμένα ύστερα από την απόφαση που πήραν τα δημοτικά συμβούλια Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου ύστερα από την κοινή συνεδρίαση που πραγματοποίησαν την Πέμπτη 6 Ιουλίου και το κοινό  ψήφισμα που εξέδωσαν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν στο δελτίο τύπου: Οι Δήμοι Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνουν από κοινού συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία με τον Άκη Δείξιμο,  για να δηλώσουν την αντίδρασή τους στην πολύχρονη καθυστέρηση των έργων στην παραλία. Η διαμαρτυρία-συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.30 στην οδό Ποσειδώνος, στο ύψος του Ιλισού ποταμού, πλησίον του κλειστού Γυμναστηρίου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια Μοσχάτου-Ταύρου και Καλλιθέας, καλούν τους πολίτες τους να στηρίξουν με την παρουσία τους στη συγκέντρωση τον αγώνα που κάνουν οι δύο Δήμοι για να σταματήσει η πολύχρονη καθυστέρηση των έργων στο παραλιακό μέτωπο.  Οι δύο Δήμοι ζητούννα δημοπρατηθεί άμεσα η β΄ φάση του έργου, να απομακρυνθούν τα μπάζα από την παραλία και να διατηρηθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ύψος των Τζιτζιφιών.

Την Τρίτη το βράδυ, οι πολίτες θα απολαύσουν τον Άκη Δείξιμο σε ένα μουσικό ρεπερτόριο για όλες τις ηλικίες και θα προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο δρόμου, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο το δικαίωμα στην παραλία  και την ολοκλήρωση των έργων με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Όλοι μαζί δίνουμε το σύνθημα: «Αγωνιζόμαστε  για την παραλία μας!»

Μία μεγάλη εκδήλωση και μία συμβολική κίνηση με ιδιαίτερο νόημα για την παραλία μας και το μέλλον της περιοχής μας!

Facebook Comments Box

Απάντηση