Αθλητισμός

Η ανάρτηση της Athens Kallithea στο Instagram μας θυμίζει τους πρωταγωνιστές του χθες της ομάδας

 Μετράμε αντίστροφα τις ημέρες  για την έναρξη των playoffs της Super League 2. Η  Athens Kallithea και οι άνθρωποι της, με μια δημοσίευση  στον λογαριασμό της ομάδας στο Instagram παρουσίασαν τον διαφορετικό  τρόπο σκέψης, τη διαφορετική αισθητική τους, αλλά και πως βλέπουν   την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου,

Στο καφενείο στην οδό Φιλαρέτου που τα  κάδρα με φωτογραφίες της ιστορικής ομάδας του ΓΣ  Καλλιθέας από το παρελθόν, τότε που ο  αθλητισμός , το ποδόσφαιρο ήταν για την φανέλλα την ομάδα την πόλη μόνο.  Η Athens Kallithea fc θέλοντας να τιμήσει αυτούς τους ανθρώπους αλλά και για να φέρει και πάλι όλους δίπλα στην ομάδα για τους αγώνες που ακολουθούν. Με στόχο “η ομάδα μας να έχει αυτή την ευκαιρία, να διεκδικήσει ένα κομμάτι αθανασίας“.

Αναλυτικά το κείμενο στη δημοσίευση της Athens Kallithea:

Σε ένα παραδοσιακό καφενείο όπως αυτό, με τα κομπολόγια να περιστρέφονται και τα τσιγάρα να καίγονται αργά, υπάρχει μία ρυθμικότητα στο πώς ο χρόνος κυλάει μπροστά.

Εκτός αν κοιτάξεις στους τοίχους. Μέσα από αυτές τις κορνιζαρισμένες φωτογραφίες από ένδοξες μέρες του ποδοσφαίρου, οι ηλικιωμένοι άντρες και γυναίκες γίνονται νέοι ξανά, έστω και για μία στιγμή. Και οι παίκτες σε αυτές τις φωτογραφίες, αυτοί είναι αθάνατοι. Παραμένουν τοποθετημένοι με φροντίδα στον τοίχο, χαραγμένοι στα βιβλία της ιστορίας, ανεξίτηλοι στη μνήμη. Με τις ιστορίες τους να περνάνε στους γιους και στις κόρες. Με τις νίκες τους να είναι το σημείο αναφοράς για τους παίκτες που θα ακολουθήσουν.

Το ποδόσφαιρο έχει μία ύπουλη σχέση με τον χρόνο. Ως φίλαθλοι, αναπολούμε συχνά το παρελθόν, κολυμπώντας στη γλυκιά νοσταλγία, λαχταρώντας τις καλύτερες μέρες μας. Και, ανεξάρτητα από το πόσο αβέβαιο μπορεί να μοιάζει το παρόν, απλά δεν μπορούμε να μην ονειρευόμαστε συνεχώς το τι είναι ακόμα δυνατό, στο επόμενο λεπτό, στον επόμενο αγώνα, στην επόμενη σεζόν, μία αέναη ελπίδα που μας δίνει κίνητρο να συνεχίζουμε.

Μία ελπίδα ότι θα υπάρξουν κι άλλοι που θα μπουν πάνω σε αυτόν τον τοίχο.

Τώρα, η ομάδα μας έχει αυτή την ευκαιρία, να διεκδικήσει ένα κομμάτι αθανασίας“.

διάβασε και αυτό  Κορυφή η Athens Kallithea FC στη Super league 2 νίκησε με 1-0 την Καλαμάτα
ρεπορτάζ Δημήτρης Μπιζιώτας
Facebook Comments Box

Απάντηση