Άποψη

Αστρολογικές προβλέψεις Εβδομάδας

Με τον απόηχο της πανσελήνου ξεκινάει αυτή η εβδομάδα της οποίας τα γεγονότα δεν είναι και λίγα.

Η Αφροδίτη από χθες σε στάση, ετοιμάζεται για την αναδρομή πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάτι που σημαίνει πως θα μας βάλει σε εσωτερικές διαδικασίες για τα πεπραγμένα μας. Αναθεωρήσεις, αναθερμάνσεις αλλά και επιστροφές παλαιών υποθέσεων, ιδεών και φυσικα ερώτων θα έρθουν στην επιφάνεια προς αξιολόγηση για αρκετό καιρό.
Και βέβαια μία ακόμα σημαντική αλλαγή της βδομάδας είναι η μετακίνηση του Ήλιου από το ζώδιο του έξω καρδιά Τοξότη στον πρακτικό και όχι τόσο διαλλακτικό Αιγόκερω.
 Το μενού της προτελευταίας εβδομάδας του χρόνου φιλοξενεί επίσης και συγκεκριμένα την ημέρα των Χριστουγέννων και τη δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες συνάντηση του παντοδύναμου Πλούτωνα με την Αφροδίτη αναδρομή αυτή τη φορά.
ΔΕΥΤΕΡΑ Η μέρα ξεκίνα με την αντίθεση της Σελήνης στο φιλήσυχο Καρκίνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω πράγμα που σημαίνει πως ο λόγος μας είναι ικανός να πείσει αλλά καλό θα ήταν να μην θίξει!
ΤΡΙΤΗ Χρόνια πολλά Αιγόκεροι! Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας και μία δημιουργική περίοδος ξεκινάει με τα φώτα επάνω σας! Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και μαζί της φέρει και μια νοσταλγία.
ΤΕΤΑΡΤΗ Στο πέρασμα της η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα έρχεται σε επαφή με όψη τριγώνου με τον Άρη στον Τοξότη. Τόλμη στην πράξη μα αρετή στη σκέψη για να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά μιά και καμιά φορά η φωτιά που φέρνουν σαν ποιότητα ο Τοξότης και ο Λέοντας δεν είναι δύσκολο να γίνει πυρκαγιά.
ΠΕΜΠΤΗ Σελήνη Κρόνος αντίθεση και η πίεση δεν λείπει. Λίγο αργότερα έρχεται και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τα ουρανοκατέβατα επίσης δεν λείπουν! Ψυχραιμία!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Το τετράγωνο ακριβείας του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο, τελευταίο της χρονιάς, ωθεί στην αλλαγή σκέψης, σε σημαντικές αποφάσεις και βέβαια είναι το σήμα που μας δίνει το σύμπαν για τη σύγκρουση του κατεστημένου (Κρόνος) με το πρωτοποριακό (Ουρανός) μία αλλαγή που δεν θα γίνει εύκολα..
ΣΑΒΒΑΤΟ Η ημέρα των Χριστουγέννων βρίσκει την ανάδρομη Αφροδίτη μέσα στην αγκαλιά του Πλούτωνα! Πάθος διάχυτο μετατρέπει αυτή τη μέρα αγάπης και σε μέρα έρωτα!
ΚΥΡΙΑΚΗ Η Σελήνη στην Παρθένο κοιτάζει κατάματα τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε όψη αντίθεσης δίνοντας γλυκά και παραμύθι στα όνειρά μας..
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Ρεβέκα Σοφία Νακλιόγλου τηλ.6995913650

διάβασε και αυτό  «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος ο Κρης εποίει».
Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: