Νεολαία

Κεραυνός εν προεκλογική αιθρία από τους ναυταθλητικούς φορείς κατά Δ. Κάρναβου

Εντονη διαμαρτυρία προκάλεσε η κατάθεση αγωγών προς 18 μέλη των ομίλων της ναυταθλητικής μαρίνας Καλλιθέας από τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» για αδικοπραξία και παράνομο πλουτισμό για οφειλές από το 2009 ώς το 2017.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας την 22/4/2019 τρείς Πρόεδροι ομίλων (ΝΟΤΚ, ΣΕΑΝΑΤΚ και ΝΑΟΕΦ) κατακεραύνωσαν τη διοίκηση Κάρναβου.

  • Την κατηγόρησαν ότι τους πολεμάει γιατί εποφθαλμιά να αντικαταστήσει τον ναυταθλητισμό με εμπορικές χρήσεις.
  • Του απέδωσαν μικροπολιτικές προεκλογικές σκοπιμότητες.
  • Τον κατηγόρησαν για κακοδιοίκηση και εγκατάληψη της ναυταθλητικής μαρίνας καθώς και για τον ελλιμενισμό επαγγελματικών σκαφών ακόμα και κρουαζεροπλοίων, ο οποίος απαγορεύται από το παραχωρητήριο του κράτους προς το ΔΉΜΟ. ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΆΤΩ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΈΔΡΩΝ

Η τοποθέτηση του κ. Ανδρέα Αντωνόπουλου, Προέδρου του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας :

“Κύριε Πρόεδρε.

Κεραυνός εν προεκλογική αιθρία

Κατά τα λεγόμενα του Προέδρου του ΟΠΑΑ, έγιναν 18 αγωγές κατά μελών των ομίλων, για Αδικοπραξία και Παράνομο Πλουτισμό, πριν το 2017 έως το 2009.

Αρχική απόφαση αγωγών από το ΔΣ του ΟΠΑΑ 12/2017. Πριν ενάμιση χρόνο.

Υλοποίηση, κατά σύμπτωση λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές. Ενάμιση χρόνο μετά.

Εναντίον ποιων? Εναντίον όσων είναι νόμιμα μέλη των ομίλων, και έχουν κάνει συμβάσεις ελλιμενισμού και πλήρωναν και πληρώνουν κανονικά συνδρομές από την εγγραφή τους, καθώς και λιμενικά τέλη στον Δήμο από το Φεβρουάριο του 2017, όταν εγκρίθηκε ο ειδικός κανονισμός λειτουργείας της Ναυταθλητικής Μαρίνας με το ΦΕΚ 201 και όχι κατά αυτών που ήταν πειρατές και δεν ανήκαν στην δύναμη των ομίλων και κάποιοι από αυτούς υποχρεώθηκαν με νομικά μέτρα από την προηγούμενη διοίκηση να αποχωρήσουν ή αποχώρησαν μόνοι τους.

διάβασε και αυτό  Μητροπολίτης Νικόλαος ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 'Εώς Μητρόπολη εμείς σεβόμαστε τα αρμόδια όργανα λήψης αποφάσεων, όπως και τη γνώμη των ειδικών επιστημόνων-

Δεν βρήκατε λέει στοιχεία να κινηθείτε εναντίον τους, αλλά εμένα δεν με ρώτησε κανείς και ποτέ αν γνωρίζω κάποιους.

Θα ήταν απόλυτα κατανοητό και δίκαιο, αν είχατε στραφεί κατά των πειρατών και όποιων άλλων προσώπων θεωρείτε πως πιθανών εκμεταλλευόντουσαν οικονομικά την παρουσία τους στο λιμάνι. Θα μας είχατε συμπαραστάτες σε μια τέτοια ενέργεια.

Προτιμήσατε όμως την εύκολη λύση του εντυπωσιασμού. Βρήκατε στοιχεία από τους νόμιμους χρήστες, μέλη των ομίλων και παρόλο που τα στοιχεία τους ήταν γνωστά σε εσάς τουλάχιστον από το 2017, κάνατε ενάμιση χρόνο να τα επιλέξετε.

Και τα επιλέξατε με τον πιο δημοκρατικό τρόπο εξ όσων γνωρίζω. Να μην είναι δημότες Καλλιθέας.

Καθαρά προεκλογική πράξη, για να χρησιμοποιηθεί άμεσα εναντίον πολιτικών σας αντιπάλων, αφού είναι ξεκάθαρο από το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης τον Ιούλιο του 2016, ότι δεν υπήρχε νομικό πλαίσιο για λιμενικά τέλη. Οι επιθεωρητές στο πόρισμα τους σας ζητούσαν να έρθετε σε συμφωνία με τους χρήστες για κοινόχρηστα, μέχρι να εκδοθεί ο Ειδικός κανονισμός λειτουργείας της Ναυταθλητικής Μαρίνας.             Δεν το κάνατε.

Όλο το προγενέστερο διάστημα του 2017 κατά σύμπτωση και εμείς το ίδιο σας λέγαμε. Να συμφωνήσουμε σε κοινόχρηστα.                                                                                                    Δεν δεχόσασταν.

Τώρα με τις αγωγές, εκτός από το να πλήξετε πολιτικά τους αντιπάλους σας, ένας από τους  στόχους σας είναι φοβίσετε τα μέλη μας και να τα στρέψετε εναντίον μας, εναντίον των διοικήσεων τους, για να μας αποδυναμώσετε. Για να γίνουμε εύκολος στόχος. Εάν κοιτάξετε την αίθουσα θα καταλάβετε πως αυτές οι ενέργειες σας μας συσπειρώνουν και μας κάνουν μια αγωνιστική γροθιά απέναντι σας γιατί αυτό που κάνετε είναι άδικο..

διάβασε και αυτό  Σαν Σήμερα 18 Μαρτίου

Είναι σαφές πλέον πως θέλετε να μας διαλύσετε και να μας εξαφανίσετε από το φυσικό μας χώρο, για να εκμετελαφθείτε πιθανόν στο μέλλον εμπορικά τις εγκαταστάσεις μας.

Είδη μας έχετε πλήξει οικονομικά, με αποτέλεσμα να έχουμε εξ ανάγκης μειώσει τις δραστηριότητες μας, για να σας πληρώνουμε. Ο ΝΟΤΚ σας έδωσε λιμενικά τέλη μόνο για το 2018 περίπου 70.000€. Χρήματα τα οποία κόπηκαν από ακαδημίες, αγώνες, υλικά τριγώνου, υλικά κανό καγιάκ,  φουσκωτά, εξωλέμβιες, βενζίνες κλπ.

Και από ανταποδοτικότητα σχεδόν 0. Το λιμάνι είναι έρμαιο κλεφτών, που ανενόχλητοι κάνουν πάρτι με τα σκάφη των μελών μας. Ελάχιστα πίλαρ είναι σε χρήση, αφού άλλα είναι σπασμένα και άλλα λείπουν. Οι προβλήτες κρατιόνται από τα ρεμέντζα των σκαφών, αφού έχουν λειώσει οι καδένες αγκύρωσης και από καθαρή σύμπτωση δεν έχουν γίνει σοβαρά ατυχήματα ακόμα. Η πύλη μοιάζει με συνοριακό οχυρωματικό έργο της εποχής του ψυχρού πολέμου. Να θυμίσω πως παλαιότερα οι νόμιμοι χρήστες της μαρίνας ήταν εφοδιασμένοι με κάρτα δικαιώματος εισόδου και άνοιγαν μόνοι τους τις μπάρες κατά την είσοδο και έξοδο, καταγράφοντας και την παρουσία τους στο χώρο.  Τώρα πια μπαίνει ανεξέλεγκτα και ανενόχλητος όποιος θέλει. Δεν επιστρέφετε ούτε 1 € για επισκευές στη Μαρίνα.

Δεν σταματάτε πουθενά και δεν έχετε όρια, όταν πρόκειται να βάλετε στη ζυγαριά από την μια, το οικονομικό κέρδος του ΟΠΑΑ και από την άλλη την κοινωνική πολιτική. Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε το Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Κέντρο σε επαγγελματική Μαρίνα. Ημερόπλοια και φλοτίλες είναι οι πελάτες σας και συνεχώς παίρνετε χώρο από το Ναυταθλητισμό υπερ του εμπορικού σας σχεδιασμού.

διάβασε και αυτό  Αλέξης Τσίπρας από Θεσσαλονίκη Τα νοσοκομεία εκπέμπουν SOS

Αν θέλετε να με διαψεύσετε, αποσύρετε τώρα τις αγωγές και πάμε μαζί να βρούμε τους πειρατές και όποιον άλλο πιθανά ευθύνεται και προχωρήστε αυτή την στιγμή, σε αυτή την συνεδρίαση, στην άρση της αμφισβήτησης της παραχώρησης των εγκαταστάσεων μας από την ΕΙΟ το 2006 και κάντε άμεση παραχώρηση των κτηριακών μας. Άλλωστε αυτό είναι υποχρέωση σας με βάση το Ιδιωτικό συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης στο Δήμο της 7/4/2009, αρ 2.2.3. Κάντε το τώρα!!!

Αυτή η ξαφνική προεκλογική επίθεση κατά των ομίλων είναι ΑΝΗΘΙΚΗ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, και ΑΤΙΜΩΤΙΚΉ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ και ειδικότερα εναντίον του ΝΟΤΚ, του ομίλου των Ολυμπιονικών των Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών διακρίσεων. 

Ευχαριστώ”

Ανδρέας Αντωνόπουλος

Πρόεδρος ΝΟΤΚ.

ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΒΊΝΤΕΟ

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Συντονιστείτε στο www.kalitheapress.gr Και στο LIVE24.gr http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3422
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: