ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναστάσιος Καλογερόπουλος με Δημήτρη Κάρναβο γιατί η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

Ο Αναστάσιος Καλογερόπουλος είναι Χειρούργος-Οδοντίατρος με ιατρείο που διατηρεί 47 χρόνια στην Καλλιθέα, τον τόπο διαμονής του από το 1969. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη “Η Καλλιθέα Αλλάζει” από το 2010 μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Όταν τον ρωτήσαμε γιατί αποφάσισε να είναι και πάλι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου μας απάντησε.

Ολοι εμείς που είμαστε μέλη της δημοτικής Παράταξης “Η Καλλιθέα Αλλάζει” από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε πιστεύουμε στο όραμα του Δημήτρη Κάρναβου και του κάθε δημότη της πόλης η Καλλιθέα να προχωρήσει στο μέλλον, ένα όραμα που δεν είναι μόνο στα λόγια αλλά γίνεται με πράξεις.  Στην διάρκεια της διοίκησης του δήμου από την παράταξη μας. Είχα την τιμή ο Δήμαρχος να με ορίσει  Αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολεοδομίας και μέχρι σήμερα πρόεδρο στην ΔΑΕΚ.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για άλλη μια φορά με την Καλλιθέα Αλλάζει και τον Δημήτρη Κάρναβο για να συνεχίσουμε μαζί με όλους τους συνυποψήφιους να συνεχίσει η  Καλλιθέα να είναι Μπροστά στο Μέλλον

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Κύμα Αλλαγής: Την Κυριακή 15/10/2023 με την ψήφο σου θα εκλέξεις το νέο Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: