Υγεία

Δίπλα στους μαθητές η AFFIDEA

Αναγνωρίζοντας την αξία της ομαλούς λειτουργίας των σχολείων, ο όμιλος Affidea σχεδιάζει προσαρμοσμένα προγράμματα εξετάσεων Covid-19 για οικογένειες και για σχολεία, με προσιτή τιμολογιακή πολιτική.

Οι ειδικές τιμές αφορούν το τεστ ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (Rapid test) και το μοριακό τεστ ανίχνευσης του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR.
Η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης (Rapid test) στην Affidea διενεργείται με πιστοποιημένα
αντιδραστήρια, με ειδικότητα και ευαισθησία μεθόδου που προσεγγίζει το 100%. Η εξέταση πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, κατόπιν ραντεβού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των μονάδων της Affidea, με αποτελέσματα διαθέσιμα σε 15-20 λεπτά.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το μοριακό τεστ ανίχνευσης του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR που πραγματοποιείται στην Affidea ανιχνεύει με ασφάλεια και τις περιπτώσεις με μετάλλαξη Ο. Τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά εντός 36 ωρών.

Με σταθερή δέσμευσή μας τη διασφάλιση της ποιότητας, στην Affidea εγγυόμαστε την αξιοπιστία του επιστημονικού πρωτοκόλλου διενέργειας των εξετάσεων και των αποτελεσμάτων.

Τεστ ανίχνευσης Covid-19 και τις Κυριακές
Οι εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 διενεργούνται στα διαγνωστικά κέντρα Affidea κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας και διακριτικότητας, με αυστηρές προδιαγραφές και με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.
Το δίκτυο δειγματοληψίας για εξετάσεις ανίχνευσης Covid-19 είναι ευρύ, με στόχο την
αποσυμφόρηση, την ποιοτική και ασφαλή εξυπηρέτηση των εξεταζομένων.
Επιπλέον, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, το ωράριο λειτουργίας επεκτείνεται και την Κυριακή, σε πολλαπλά σημεία.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στέλνετε e-mail στο info.gr@affidea.com

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 16 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 312 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.
Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

διάβασε και αυτό  Κορονοϊός: 662 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, τα 332 στην Αττική - 23 νεκροί

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.
Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων προχωρά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: