Κοινωνία

Συνταρακτικά τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Το σχεδίαζαν έναν μήνα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Έχουν ομολογήσει η 15χρονη κόρη της και ο 17χρονος σύντροφος αυτής.

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν του «φως» σχετικά με την άγρια δολοφονία της 50χρονης στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Η 15χρονη κόρη της και ο 17χρονος σύντροφός της έχουν ομολογήσει τη δολοφονία, ενώ αναζητείται ακόμη ένας ανήλικος από την αστυνομία.

Σχεδίαζαν τη δολοφονία έναν μήνα

Οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν την ενοχή τους στους αστυνομικούς σήμερα, Δευτέρα, το πρωί και αποκάλυψαν πως σχεδίαζαν τη δολοφονία εδώ και έναν μήνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, η 15χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της η ζωή στο σπίτι είχε γίνει αφόρητη. «Με απειλούσε ότι θα με βάλει στο αναμορφωτήριο» φέρεται να ισχυρίστηκε η συλληφθείσα.

Παράλληλα, ο 17χρονος σύντροφός της, που το τελευταίο διάστημα διέμενε μαζί με τη 15χρονη και τη μητέρα της στο σπίτι τους, αποκάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησαν να τη σκοτώσουν.

Είχαν επιχειρήσει να τη δολοφονήσουν με άλλους δύο τρόπους

Η κρατική τηλεόραση μεταφέρει πως ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς πως αρχικά επιχείρησαν να τη δολοφονήσουν δίνοντάς της χάπια.

Όταν αυτό δεν έπιασε, επιχείρησαν να προμηθευτούν δηλητήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν στο μαχαίρι.

Η άγρια δολοφονία

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και ενώ η 50χρονη κοιμόταν, ο 17χρονος και ένας 16χρονος φίλος του, ο οποίος καταζητείται, την έδεσαν και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές σε λαιμό και πρόσωπο.

Η 15χρονη κόρη του θύματος ήταν παρούσα στην άγρια δολοφονία.

διάβασε και αυτό  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΕΔΑΔ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Σχεδίαζαν να διαφύγουν στη Ρουμανία

Μετά τη δολοφονία, ερεύνησαν το διαμέρισμα, βρήκαν την τραπεζική κάρτα του θύματος και έκαναν σειρά από αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Στη συνέχεια το ζευγάρι πήρε ΚΤΕΛ και μετέβη στις Σέρρες όπου εντοπίστηκαν από τις Αρχές και προσήχθησαν.

Σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στη Ρουμανία, όπου όπου κατάγεται ο 17χρονος, μέσω Βουλγαρίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Πηγή: sputniknews.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση