ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΤΟΛΑΠΤΣΗ ΤΙΤΗ

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ‘ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ’ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ Ι.Ν. ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε με μια επίσκεψη στην αγαπημένη γειτονιά του Ταύρου. Ενισχύσαμε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης το συσσίτιο του ιδρύματος “Σπίτι Γαλήνης” της Ενορίας Ι.Ν. Εσταυρωμένου Ταύρου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάψουν να υπάρχουν τόσες οικογένειες που να χρειάζονται την ενίσχυσή μας και η χώρα μας να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτή την δύσκολη κατάσταση.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΔΗΜΤΟ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Σήμερα και η κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δάφνης Υμηττού. Κοινοί στόχοι, κοινοί προβληματισμοί, κοινός αγώνας! Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Σταύρο Μητροθανάση και όλα τα μέλη για την διοργάνωση!

 

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ‘Η ΔΑΜΑΡΙΣ’

Με μεγάλη μου τιμή παραβρέθηκα στην κοπή της βασιλόπιτας του βραβευμένου φιλανθρωπικού σωματείου Καλλιθέας “Η Δάμαρις”. Ευχαριστώ πολύ την κα Ψαλιδοπούλου για την πρόσκληση και εύχομαι με δύναμη να συνεχίσουν το αξιοθαύμαστο τους έργο τους !

 

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Από την κοπή της βασιλόπιτας της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Γλυφάδας !!! Συγχαρητήρια στο πρόεδρο Θεόφιλο Καραφωτιά για την αγάπη του στον αθλητισμό και στα παιδιά !!!

πηγή: https://ntolaptsi.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση