Άποψη

Γιάννης Μπαλάφας στο κοινό Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας-Μοσχάτου&Ταύρου

Το ανοικτό θέμα του Φαληρικού Μετώπου απασχολεί έντονα και «ταλαιπωρεί» τους πολίτες και τα δημοτικά συμβούλια του Μοσχάτου – Ταύρου και της Καλλιθέας. Η χθεσινή κοινή συνεδρίαση των δύο δημοτικών συμβουλίων με παρουσία του περιφερειάρχη και εκπροσώπων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης της Περιφέρειας είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ασκήθηκε έντονη κριτική στην Περιφέρεια για την μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της 1ης φάσης του έργου καθώς και την καθυστέρηση στην έναρξη της 2ης φάσης για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου, Χώρων Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.λπ. Ζητήθηκε να συγκροτηθεί Επιτροπή Διαχείρισης με τη συμμετοχή των δύο Δήμων, όπως, επίσης, η άμεση απομάκρυνση των σωρών από μπάζα που έχουν συσσωρευθεί. Τέλος, ζητήθηκε η δημιουργία γηπέδου αθλοπαιδιών και ποδοσφαίρου.

Οι δήμαρχοι τόνισαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια άλλων καθυστερήσεων, θα παρακολουθούν από πολύ κοντά την πρόοδο των έργων και σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει κινητοποίηση των κατοίκων.

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νότιο Τομέα Αθηνών, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η δημιουργία της Επιτροπής Διαχείρισης με τη συμμετοχή των Δήμων συνιστά έκφραση δημοκρατικότητας και, ως τέτοια, πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητες.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14/3-20/3 Ρεβέκκας Σοφίας Νακλιόγλου

Απάντηση