Κοινωνία

Μπομπονιέρα γάμου σε χονδρική τιμή για την σημαντικότερη μέρα της ζωής σας

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή που οι ζωές σας θα ενωθούν με μία λαμπρή και εντυπωσιακή τελετή. Έχετε ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια κι όμως υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που δεν θα πρέπει να παραβλέψετε για να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.
Τα κουτιά γάμου μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στην αισθητική της τελετής αλλά και στην επίγευση που αυτή θα αφήσει στους φίλους και συγγενείς που καλέσατε για να τη μοιραστείτε μαζί τους. Κουτιά μπομπονιέρας, ειδικά σχεδιασμένα για μπομπονιέρες κάθε είδους  αλλά και τα κουτιά γάμου που θα βρείτε σε χονδρική τιμή στα κουτιά Τενέδιος είναι η ιδανική πρόταση για μία αξέχαστη γαμήλια τελετή.

Δείτε τις πιο δημοφιλείς προτάσεις και κάντε τη διαφορά

Διαχρονική αγάπη

Για τους λάτρεις του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, τα κουτιά μπομπονιέρας με ασπρόμαυρο τύπωμα από αξέχαστα ζευγάρια της εποχής είναι η πιο αγαπημένη επιλογή για να σφραγίσουν την αγάπη τους. Κομψά κουτάκια για μπομπονιέρες σε ορθογώνιο σχήμα, ειδικά σχεδιασμένα για να χωράνε μέσα τα κουφέτα που θα επιλέξετε, συνοδεύονται από ασπρόμαυρη εκτύπωση στο καπάκι, που απεικονίζει αγαπημένα ζευγάρια από ελληνικές ταινίες, για ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα με χιούμορ και τρυφερότητα.

 

Καρτ Ποστάλ

Επειδή πολλοί γάμοι γίνονται σε μαγευτικά ελληνικά νησιά, όπως η Σαντορίνη, τα κουτιά γάμου σε χονδρική τιμή που θα επιλέξετε για να σφραγίσουν το μυστήριο, μπορεί να αποτελούν ταυτόχρονα μία όμορφη απεικόνιση του νησιού στο οποίο ενωθήκατε με τα δεσμά του γάμου.

Έγχρωμη εκτύπωση πάνω στα κουτάκια για μπομπονιέρες με χαρακτηριστική όψη του νησιού μπορεί να γίνει μία υπέροχη ανάμνηση από την τελετή. Τα κουτιά μπομπονιέρας μπορούν να έχουν πάνω επίσης και τα αρχικά των νεόνυμφων ή κάποιο ρητό.

διάβασε και αυτό  Τα sms παίρνουν φωτιά για μετακίνηση

Ότι κουτιά κι αν ψάχνετε για το γάμο σας, τα κουτιά γάμου που θα βρείτε σε χονδρική τιμή στην κυτιοποιία Τενέδιος είναι η κορυφαία επιλογή που συνδυάζει ποιότητα και οικονομία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας με κουτιά Τενέδιος και επιλέξτε κουτιά μπομπονιέρας που θα γίνουν η πιο όμορφη ανάμνηση του γάμου σας.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: