Νέα Καλλιθέας

Η Βάσω Μαργαρίτη και όλη η δημοτική παράταξη “Όλα για την Καλλιθέα μας”μαζί με τον Δημήτρη Κάρναβο για το μέλλον της Καλλιθέας μας

Η δημοτική παράταξη “Όλα για την Καλλιθέα μας” Επιλέγει Μέλλον για αυτό στις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου είναι στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής Παράταξης Η Καλλιθέα Αλλάζει – Δημήτρης Κάρναβος. Συγκεκριμένα η Βάσω Μαργαρίτη η Νατάσσα Αδαμοπούλου ο Νεκτάριος Βεκρής, η Αγλαία Ζώτου η Ντιάνα Μεσουρίδου, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης η Αγαθή Πατσιώτη και άλλοι επειδή δεν θέλουν να γυρίσει η Καλλιθέα στο Παρελθόν και αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο ως συνεργαζόμενοι απέδειξε ότι δεν είναι στα λόγια αλλά στις πράξεις ενώνουν τις δυνάμεις τους γιατί η Καλλιθέα δεν πρέπει να γυρίσει στο χθες όπως αναφέρουν. Ψηφίζουμε το μέλλον. Ψηφίζουμε Δημήτρη Κάρναβο.
Το 2019 οι Δημοτικές Εκλογές διεξήχθηκαν με τον εκλογικό σύστημα της Απλής Αναλογικής, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη συνεργασία τριών Δημοτικών Παρατάξεων του Δημήτρη Καρναβου του Λαζάρου Λασκαρίδη και της Βάσως Μαργαρίτη, ακολούθησε μία γόνιμη και άψογη συνεργασία που βασίστηκε στη Διαφάνεια και Εντιμότητα σε Αρχές και Αξίες και έγιναν σεβαστες όλες οι δεσμεύσεις και από τις δύο πλευρές !!!
● Για τα έργα ανάπτυξης της πόλης!!
● Για τα μεγάλα έργα στο παραλιακό μέτωπο !!
●Κυρίως όμως ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος τήρησε τις υποσχέσεις του στα θέματα στήριξης της Γυναίκας και της Οικογένειας
●Δημιούργησε Αντιδημαρχία Ισότητας των δύο φύλων και Οικογενειακής Πολιτικής
● Συγκροτήσαμε Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των δύο φύλων
●Υπέγραψε την Ευρωπαϊκή Χαρτα Ισότητας και δεσμεύτηκε δημόσια για την υλοποίησή της, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από το 2011 !!!
●Δημιούργησε Γραφείο Ισότητας και Οικογένειας
●Προχωρήσαμε παρά τα εμπόδια της πανδημίας σε ημερίδες και εκδηλώσεις
●Έγινε και γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.λ.π
Σήμερα στις Δημοτικές Εκλογές του 2023 συνεχίζω εγώ και τα μέλη της παράταξης  συνεχίζουμε ατην ομάδα  ” Ολα για την Καλλιθέα μας” τη  δημοτική παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου η “Καλλιθέα Αλλάζει” ως υποψήφιοι δημοτικοί της σύμβουλοι γιατί:
●Γιατί σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες και τις δεσμεύσεις του
●Σέβεται και τιμά τις συνεργασίες και τους συνεργάτες του
●Σέβεται τους θεσμούς και τους αντιπάλους του
●Εχει Αρχές και Αξίες Ηθος και Ηθική
●Σέβεται τη Γυναίκα και την Οικογένεια
● Δεν είναι “η ενός Ανδρός αρχή”,
εξυπηρετώντας μόνο τους ημετέρους!!
● Δέχεται την αντίθετη άποψη
●Είναι Αξιόπιστος και Ειλικρινής
● Νοιάζεται για τους συνεργάτες του
●Νοιάζεται για τους Δημότες, αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και προσπαθεί να δίνει λύσεις !!
●Προχωρά με τόλμη σε έργα πνοής και όχι σε ανακυκλωμένες υποσχέσεις
●Γιατί θέλουμε ένα νέο Δήμαρχο με σύγχρονες ιδέες ,με σύγχρονο όραμα , με συγκεκριμένο σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της πόλης μας!!
●Γιατί θέλουμε ένα Δήμο εξωστρεφή να συνεχίσει και να διευρύνει τις συνεργασίες που έχουν γίνει με τους όμορους δήμους!!
● Γιατι η πόλη μας πρέπει να συνεχίσει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία
●Γιατί αξίζει στη Διοίκηση του Δημήτρη Καρναβου μία νέα τετραετία!!!
● Γιατί έχει μία ισχυρή ομάδα από νέους ανθρώπους μαζί με έμπειρα στελέχη με πολλές γυναίκες!!!
Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: