Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη NOVA Real Estate

Την θέση διευθυντή πωλήσεων στην NOVA Real Estate    www.novarealestate.gr  ανέλαβε απο 1η Νοεμβρίου ο Βασίλης Βαβυλουσάκης

 

 

Η NOVA REAL ESTATE είναι μία Ελληνική εταιρία, με εικοσάχρονη παρουσία στην αγορά ακινήτων ( μεσίτες, κατασκευαστές, συμβουλευτικές υπηρεσίες) με αξιοσημείωτα αποτελέσματα κατά γενική ομολογία του χώρου και των πελατών της.

Από την θέση  του στην εταιρία, ο Βασίλης Βαβυλουσάκης καλείται για ακόμη μία φορά να αναπτύξει ποιοτικές εργασίες . Όπως είπε και ο ίδιος ” Οι ποιοτικές αξίες υπερτερούν των ποσοτικών επειδή όπως έχει φανεί και έχουμε διαπιστώσει όλοι, η μη σταθμισμένη ποσότητα αδικεί  την ποιότητα, πράγμα το οποίο προσπαθώ να αποφεύγω . Καλώ συναδέλφους και από την ασφαλιστική αγορά σε στρατηγική συνεργασία, να μας συστήσουν ενδιαφερόμενους πελάτες  στον τομέα των ακινήτων με ΑΜΟΙΒΑΙΟ όφελος. Σε κάθε περίπτωση είναι διακριτός ο ρόλος του διαμεσολαβούντα σε ακίνητα και του διαμεσολαβούντα σε ασφάλιση. Υπάρχει μέθοδος αμφίδρομης συνεργασίας με διασφαλισμένη δεοντολογία. Είναι χαρά μου να την παρουσιάσω σε ανθρώπους με κοινό μας σημείο τον υψηλό επαγγελματισμό και να ανταλλάξουμε γνώση . Ας μην ξεχνάμε ότι το κοινό σημείο των δύο επαγγελμάτων είναι ότι προσφέρουμε ΣΥΜΒΟΥΛΗ”.

Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης και στους παραπάνω τομείς εισήγαγε καινοτόμες πρακτικές που πλέον αποτελούν δόκιμες λύσεις.

Οι εργασίες της Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες όπως καλά γνωρίζουμε όλοι, διακρίνονται για την παραπάνω αρχή της αξιοπιστίας  και με φροντίδα των συνεργατών της  συνεχίζονται ακόμα πιο επιλεκτικά  με ιδιαίτερη εστίαση στα recoveries μέσα σε ένα μεταλλασσόμενο και δυστυχώς φθίνον περιβάλλον .

Όλοι είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ξεκάθαρες συνεργασίες.

Με πολύ χαρά να στηρίξουμε συνεργασίες και νέους ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν στο χώρο των ακινήτων.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Οροπέδιο ΛασιθίουΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης συγκάλεσε Συμβούλιο Στρατηγικού Σχεδιασμού στο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: