Άποψη

Δώδεκα προσωπικά γράμματα του 2022. Ετήσιες προβλέψεις

Τι θα φέρει η νέα χρονιά του 2022. Οι αστρολογικές προβλέψεις της Ρεβέκκας Σοφίας Νακλιόγλου

 

ΚΡΙΟΣ

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για σένα φέτος είναι : σημαδεύω – προσπαθώ – πετυχαίνω! Βλέπεις,φίλτατε Κριέ, παρά τον ντόρο του Δία στους Ιχθείς, που και από κει έχεις να λαμβάνεις ευεξία και προστασία στα στραβοπατήματα σου, ο μεγάλος ευεργέτης από Μάη μέχρι Οκτώβρη θα κάνει το πέρασμα του και στο ζώδιό σου με το peak βέβαια να βρίσκεται στο τέλος της νέας χρονιάς όπου και θα μπει για τα καλά στον Κριό. Τα λίγο δύσκολα θα τα δεις μπροστά σου με την ηλιακή έκλειψη στις 30/4, αφού συμμετέχει ο Ουρανός και ο Κρόνος, δύο ζόρικα παιδιά που λύνουν τα προσωπικά τους ΚΑΙ στην πλάτη σου. Η δεύτερη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 25/10, σε γλυκοκοιτάει και δεν θέλει το κακό σου! Το αντίθετο θα έλεγα! Οι Σεληνιακές εκλείψεις από την άλλη, στις 16/5 και 8/11, βγάζουν τα απωθημένα τους στα οικονομικά σου! Προετοιμάσου λοιπόν γιατί η περηφάνια ενός Κριού δεν σηκώνει πολλά πλήγματα!  Η Αφροδίτη πάλι φέτος μπαίνει στο ζώδιό σου όλο το Μάη και αυτό σημαίνει πως ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης θα έχει γλυκό αντίκτυπο στην καρδιά σου όπως και όταν θα βρίσκεται στο φιλαράκο σου το Ζυγό, δηλαδή τον Οκτώβριο.  Αν και τελευταίος στην αναφορά αλλά πολύ σοβαρά προσμετρήσιμος είναι και ο Άρης, κυβερνήτης σου, ζόρικο παιδί και αυτό, που όσο να πεις μία αναστάτωση εκεί γύρω στον Ιούνιο θα τη φέρει. Τα νευράκια τσίτα, ο καβγάς προ των πυλών και μεταξύ μας, έχε το νου σου για καμιά υπερκόπωση.
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ! Υπομονή, ψυχραιμία, αναθεώρηση! Είναι μία χρονιά που σε έχει πρωταγωνιστή, ό,τι και αν αυτό σημαίνει. Βλέπεις, ό,τι συνωμοτικά πουν ο Ήλιος και η Σελήνη φέτος (εκλείψεις), αποφάσισαν να είσαι και εσύ παρόν! Και ας μην ξεχνάμε και τον Ουρανό που σε ταράζει αρκετά. Θα μου πεις τι δουλειά έχω εγώ, σταθερό παιδί, σοβαρό, με απέχθεια στις αλλαγές, με όλα αυτά? Φίλε μου ξεκίνα να διαβάζεις το ζώδιό σου από την αρχή! Ψυχραιμία, υπομονή κτλ.
Δυό φιλικές συμβουλές! Εκμεταλλεύσου από τώρα την ανάδρομη Αφροδίτη να πας κανένα ταξιδάκι, γιατί αν ποντάρεις τα λεφτά σου στο γυρισμό κάποιου παλιού έρωτα σε βλέπω για κουβά. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου στα τέλη Μαΐου μέχρι αρχές Ιουνίου είναι μία ευκαιρία να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Ο Δίας αυτή τη χρονιά δεν σ’ έχει στο κύριο μενού του, όμως τα δύο εξάγωνα από τον Ιχθύ στις 18/10 και στις 4/5 με το φιλοξενούμενο σου τον Ουρανό κάτι θα σου φέρουν, και μάλιστα μη αναμενόμενο!   Όταν η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και ενώ θα έπρεπε να είναι στις φόρμες της, βρίσκει φέτος στο διάβα της δύο θυμωμένα παιδιά, τον Κρόνο και τον Ουρανό, που δεν θα της αφήσουν και πολλά περιθώρια για τσαχπινιές!
Το ίδιο να έχεις στο νου σου όταν θα σουλατσάρει και στον κολλητό σου τον Σκορπιό!  Άρης ναι μεν αλλά! Ζωντάνια, όρεξη, δημιουργία αλλά και αυτός θα έρθει αντιμέτωπος με Κρόνο και Ουρανό.. Πόσα ν αντέξει?
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φυσικά και είναι ώρα να γελάσει το χειλάκι σου! Φαντασία, υψηλά στάνταρ, οικονομική ενίσχυση! Δεν θα τα πας και άσχημα φέτος! Οι εκλείψεις, μία λέξη που πέρυσι την άκουγες και αναστέναζες μιας και σε είχαν στόχο, μετακομίζουν αλλού κ η επιρροή τους θα είναι χαδάκια σε σχέση με τα άπερκατ που έφαγες το 2021, μαζί με το αυτοκολλητάκι σου τον Τοξότη! Την προσοχή σου στις 8/11 στην  Σεληνιακή έκλειψη! Βάλε την εφευρετικότητά σου και τα αντανακλαστικά σου σε εγρήγορση, για να αποφύγεις τα άκρα και τα χάπια!  Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 20/8 θα σου δώσει την ώθηση να δείξεις την αξία σου. Στην αναδρομή του στις 30/10 κάνε τον τουρίστα, μην μπλέξει σε καινούργια πράγματα και όλα θα πάνε καλά.  Με την Αφροδίτη να φοράει το καλό της φουστάνι στο ζώδιό σου στις 23/6 – 18/7 ένα γλυκό φιλί θα στο δώσει. Το ίδιο και όταν θα μπει στις 16/10 έως 10/12 στον έτερο καππαδόκη τον Τοξότη. Με το Δία στους Ιχθείς να κάνει δουλειά για σένα, ίσως ένα μεγάλο όνειρο να πάρει σάρκα και οστά. Όμως θυμήσου! Διαχειρίσου το με εγκράτεια, διότι δε θες να αναφωνήσεις “όνειρο ήταν και πάει!” Και όταν θα μπει στον Κριό, 11/5 με 27/10 και 20/12 και έπειτα, μία ερωτική πνοή θα την νιώσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ή αλλιώς πολύ σκληρός για να πεθάνει! Κ άσε τους άλλους να λένε το αντίθετο! Αρετή, τόλμη, επιτυχία! Σίγουρα είναι μία χρονιά που θα θυμάσαι, αλλά σίγουρα με την ζυγαριά να δείχνει σε θετικό πρόσημο. Ο Δίας φέτος σου κλείνει το μάτι και δεν είναι ώρα για τις γνώστες σεμνοτυφίες σου. Εκμεταλλεύσου τον και δεν θα χάσεις. Όσο θα είναι στους Ιχθείς έως 12/4, θα σε τριγωνίζει γλυκά οπότε και χρήμα έχει και φλερτ! Και στον Κριό όμως δεν είναι και άσχημα. Από 11/5 έως 27/10 κάτι θα έχει και για σένα.  Η Αφροδίτη από 18/7 έως 11/8 ντύνεται στα ρομαντικά στο ζώδιο σου. Βεβαια απέναντι, στο σύντροφό σου τον Αιγόκερω, καραδοκεί ο Πλούτωνας που και από πάθη ξέρει καλά και από λάθη. Ο έρωτας λοιπόν για σένα φέτος είναι λαχείο που σίγουρα θα κληρώσει, αλλά τα κέρδη είναι άγνωστα. Και ας μην ξεχνάμε την αναδρομή της στις 29/1 που όλο και κάποιος από το αμαρτωλό παρελθόν μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου!  Εσύ για φέτος τις εκλείψεις μην τις πολυφοβάσαι. Άλλοτε σχεδόν θα σε αγνοούν και άλλοτε ίσως να σε ευεργετούν, όπως η Ηλιακή έκλειψη της 25/10 που σου κλείνει πονηρά το μάτι. Στις υπόλοιπες απλά μην πανικοβληθείς κάτι που το κάνεις συχνά. Ο Άρης φέτος δεν θα φτάσει το ζώδιό σου. Καλό είναι όμως να θυμάσαι πως όταν περάσει από τον Αιγόκερω θα σε κοιτάει από απέναντι και άλλες φορές θα σε τσαντίζει και άλλες φορές θα σου γράφει ραβασάκια με συμβουλές για τα προσωπικά σου. Άκου τον! Κάτι ξέρει από έρωτα και από πόλεμο.
ΛΕΩΝ
Ο βασιλιάς είναι εδώ και πρέπει να φορέσει την πανοπλία του! Ανήκεις φέτος στην ομάδα των ζωδίων που θα την ιδρώσουν τη φανέλα. Οι εκλείψεις σε έχουν διαλέξει για να συμπληρώσεις το καρέ των τεσσάρων! Αμυνα, εξυπνάδα, χαμηλοί τόνοι. Ναι βασιλιά μου, για να τη βγάλουμε καθαρή μια και φέτος έχουμε αγώνα. Στις 30/4 Ηλιακή έκλειψη και στις 8/11 Σεληνιακή : σε απλά ελληνικά, σώζουμε ό,τι σώζεται και κρατάμε δυνάμεις. Και ναι, θα έχει θαμπώσει η κορώνα σου, αλλά ξέρεις να κρατάς το κεφάλι ψηλά. Ο Άρης που σε κοίτάζει από το άλλο σου μισό τον Υδροχόο, δεν θα έχει μία σταθερή στάση απέναντί σου. Όμως μυαλό διαθέτεις, βγάλε έξω τον εγωισμό και κοίτα να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.
Θα έχεις καλό σύμμαχο φέτος το Δία! Δύο βασιλιάδες μαζί κάτι θα κάνουν. Από 11/5 έως 27/10 που θα είναι στον Κριό, δεν θα σε ξεχάσει ούτε εσένα, ούτε και τον Τοξότη πού μαζί είστε η τριάδα φωτιά. Κι όσο είναι στους Ιχθείς ίσως ένα μπόνους οικονομικό εκτός δουλειάς (δωράκι που λέμε) θα το δώσει. Η Αφροδίτη φέτος σε βλέπει απασχολημένο και λέει να μη σου ανάψει φωτιες! Ε, κανένα καλοκαιρινό φλερτάκι ίσως!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάντο όπως ένας Παρθένος! Τι να θέλει να πει ο ποιητής? Είσαι από αυτούς που ξέρουν τι θα πει διαχείριση, κρίση, εργατικότητα. Οι εκλείψεις θα φέρουν στο προσκήνιο τα εργασιακά σου. Με λίγη προσοχή δεν έχεις να φοβάσαι πολλά, μη σου πω πως η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 μπορεί να σου δώσει και πράγματα που δεν περιμένεις, και το εννοώ με την καλή έννοια. Ο Δίας στους Ιχθείς μετά τις 11/5 και 27/10 με 20/12 θα φέρει για σένα ευκαιρίες που όμως είναι υπό εξέταση. Μη ποντάρεις τα πολλά γιατί θα χάσεις και τα λίγα. Ψυχολογικά μιλώντας πάντως, μία άνοδο σίγουρα θα σου τη δώσει και θα αισθανθείς καλύτερα.  Ο Άρης που κατά καλοκαίρι μεριά θα βρίσκεται στους Διδύμους, στις 20/8 έως 13/2 μία ανάκαμψη, ένα λόγο, μία σπρωξιά ίσως να στη δώσει. Σημάδεψε σωστά και δεν θα χάσεις. Από τις 30/12 όμως γυρίζει ανάδρομος οπότε εκείνο το διάστημα καλό θα είναι να κάνεις τον απολογισμό σου, να μη δοκιμάσει την υπομονή και την τύχη σου, μην κάνεις τον παλικαρά και προσοχή για πισωγυρίσματα.  Η Αφροδίτη στις 5/4 έως 25/4 θα μπει στον Ιχθύ και αυτό σημαίνει πως ο φίλος από απέναντι θα σου δώσει από τη λάμψη της. Και βέβαια στις 5 έως 29/9 έρχεται στο ζώδιό σου και τότε ποιος σε πιάνει!
ΖΥΓΟΣ
Και τα οικονομικά μου και τα αισθηματικά μου και τα εργασιακά μου! Αμέ! Αν τα στάνταρ σου δεν χτυπάνε ταβάνι και δεν ζητούν θαύματα η χρονιά θα είναι καλή. Ο Δίας στον Κριό από 11/5 έως 27/10 σε πριμοδοτεί από σπόντα και αυτό γιατί εσύ και ο Κριός είστε bros, πώς να το κάνουμε! Δεν θα σε αφήσει έτσι. Και στους Ιχθείς βέβαια από 11/57 έως 20/12 μία ώθηση στα εργασιακά θα τη δώσει. Με τις εκλείψεις μία δυσκολία όλοι θα την περάσουμε οπότε, έσω έτοιμος. 16/5 Σεληνιακή έκλειψη και μία προσοχή στα οικονομικά χρειάζεται. Η Αφροδίτη πάντως στα φέρνει τα καλούδια της είτε από τον αδερφό Κριό από τις 2/5 έως τις 28/5, είτε όταν θα περπατά με καμάρι στο ζώδιό σου, στις 29/9 έως 23/10 και θα φέρνει ταραχές.  Για τον Άρη αυτό που έχω να σου πω είναι πως από τους Διδύμους 20/8 έως τις 13/1, αν θες να διευρύνεις τους ορίζοντές σου είτε στις σπουδές, είτε σε ταξίδια, είναι μία καλή περίοδος. Απέφυγε την αναδρομή του από 30/10 και όλα θα πάνε καλά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλτατε φέτος και εσύ ανήκεις στο κουαρτέτο των ζωδίων που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τις εκλείψεις. Να πω ότι αυτό είναι καλό? Όχι, διότι θα με πεις και ψεύτρα! Αν εξαιρέσεις την Ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου που είναι για σένα κάπως καλή οι υπόλοιπες έχουν ένα χαρακτήρα “βρε τι πάθαμε” και ίσως να αστειεύομαι κομματάκι (ίσως και όχι) Έχε το νου σου όμως μη χάσεις την ψυχραιμία σου, να θάψεις τη ζήλια σου και τις κακίες μπας και γλιτώσουμε από θαύμα! Φύλαξε τα οικονομικά σου και τη σχέση σου και θα περάσει και αυτό. Σύμμαχο έχεις, και τον λένε Δία και μεγάλο δάσκαλο, και στην περίπτωσή σου και θα πάρεις και θα μάθεις. Και πάθη από τον Κριό υπόσχεται και χρήμα από τον Ιχθύ με τον ιδρώτα σου βέβαια αλλά και πάλι!
Επιπλέον έχει και αυτό τον Άρη που το καλοκαιράκι θα τον χτυπήσει αέρας διδυμίσιος απο 20/8 και τα οικονομικά σου δεν θα τα καλοδεί. Η Αφροδίτη θα δώσει ανάσα όταν θα βρεθεί στον Ταύρο, μία και είναι το φιλαράκι του απέναντι μπαλκονιού, αλλά και αυτή κορίτσι πράμα έχει να αντιμετωπίσει Κρόνο και Ουρανό και θα είναι απασχολημένη.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα δίκαιο για τα περσινά το χεις ό,τι και να πεις! Φέτος όμως σε διαβεβαιώ πως θα είναι καλύτερα. Λήθη στο παρελθόν και πίστη στο μέλλον. Πέρσι ήσουν στην πρώτη γραμμή λόγω εκλείψεων, φέτος το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό. Οι φετινές εκλείψεις “βλέπουν” δουλειά και υγεία και στις εποχές που ζούμε δεν είναι να παίζεις ούτε με το πρώτο ούτε με το δεύτερο. Λίγη προσοχή λοιπόν θα χρειαστεί.  Ο Δίας που τόσο ντόρο έχει προκαλέσει η άφιξη του στους Ιχθύς (είναι και κυβερνήτης σου, μην το ξεχνάς) κάτι κρατάει στις βαλίτσες του για σένα. Όσο βρίσκεται λοιπόν σε αυτή τη θέση έως 11/5 και 27/10 μέχρι και 20/12 έχει σκοπό να νοικοκυρέψει το το σπιτικό σου. Όσο για το πέρασμά του από τον Κριό 11/5 έως 27/10 και 20/12 και μετά, ένας αέρας φλερτ και ανανέωσης θα φυσήξει. Η Αφροδίτη ανάδρομη θα μπει στο ’22 και αυτό λίγο σε ζορίζει αλλά προς το καλοκαίρι που θα βρεθεί στα στέκια του φίλου σου του Διδυμου,  23/6 έως 18/7, δεν θα σε ξεχάσει. Θα σε ξεσηκώσει γλυκά. Ούτε βέβαια όταν θα βρεθεί στο ζώδιό σου 16/12. Ο Άρης είναι ήδη στο ζώδιό σου για αυτό έχει δώσει δύναμη και ενέργεια. Δεν αποκλείεται όμως να φέρει και νευράκια ή μία υπερκόπωση! Μετά την έξοδό του από τον Τοξότη, έχετε κλεισμένο ραντεβού τέλη Αυγούστου που θα βρεθεί στους Διδύμους και εκεί οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι σημαντικοί άλλοι θα σου δώσουν δουλειά και για το σπίτι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Και εσύ αγαπητέ, φιλοξενώντας στα μέρη σου τον αναμορφωτή  Πλούτωνα χρόνια τώρα, δεν έχεις και λίγα να παραπονιέσαι. Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν και πολύ! Η χρονιά ξεκινάει με την Αφροδίτη αναδρομή στο ζώδιό σου και έχοντας περάσει από τον Πλούτωνα, έχει ήδη δώσει το καυτό της στίγμα. Ανάδρομη όπως είπα ξανατρέχει στην αγκαλιά του Πλούτωνα για ένα κόντρα ρελάνς. Θυμήσου όμως πως μέχρι τις 29/1 που θα γυρίσει ορθόδρομη οι καινούργιες γνωριμίες δεν ευδοκιμούν σε αντίθεση με τα πάθη του παρελθόντος που διψούν να κλείσουν τον κύκλο με θετικό ή αρνητικό πρόσημο.  Από τις 29/1 έως τις 6/3 όμως ο δρόμος είναι ανοιχτός για νέες περιπέτειες. Μία ταλαιπωρία θα σε βρει με τον Άρη για να είμαι ειλικρινής. Από 20/8 ο κόκκινος πλανήτης μπαίνει στους Διδύμους  στραβοκοιτάει και πιέζει ποικιλοτροπως τα επαγγελματικά σου και χρειάζεται την υπομονή σου. Ανάδρομος δε, από τις 30/10 βλέπω τα νεύρα σου να σπάνε και την οργανωτικότητα σου να λειτουργεί οριακά. Αν κάνεις όμως δύο βήματα πίσω ίσως σώσεις την παρτίδα με διορθωτικές κινήσεις.  Οι εκλείψεις, αν και σε δευτερεύοντες τομείς στη ζωή σου, θέλουν μία κάποια προσοχή και θα σε φέρουν αντιμέτωπο με διλήμματα και αποφάσεις για τη μελλοντική σου ζωή.
Και μην ξεχνάμε βέβαια το Δία στους Ιχθείς που μέχρι τις αρχές Μαΐου θα ευνοήσει επαφές και γνωριμίες. Και με το πέρασμα του στον Κριό από Μάη μέχρι Οκτώβρη θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί ο Δίας να αποχωρεί από το ζώδιό σου αυτό όμως δεν σημαίνει πως μένεις ξεκρέμαστος. Μένεις βέβαια με τον μπάρμπα Κρόνο στο ζώδιό σου, που ακόμα και αν είναι λίγο φοβιστικος τύπος, είναι ξηγημένος, και αν έχεις κάνει σωστές επιλογές, είναι αυτός που θα σου δώσει τη μεγάλη επιβράβευση . Και βέβαια μην ξεχνάς πως ο Μίδας…εεε ο Δίας εννοούσα, περνάει στα οικονομικά σου και όσο να πεις είναι καλό γιατί και από κει κάτι θα σου σπρώξει. Βέβαια αν θυμάσαι, είσαι ο τέταρτος το τραπέζι των εκλείψεων και αυτό είναι θέμα προς συζήτηση όσο να πεις. Σπίτι και καριέρα μία προσοχή τη θέλουν. Καλό είναι να προσέξεις για να έχεις, γιατί ο Κρόνος που είπαμε παραπάνω τα μπαϊράκια δεν τα σηκώνει και τις επαναστάσεις τις πνίγει χωρίς να φέρει ευθύνη.  Η Αφροδίτη το καλοκαίρι θα σου πεταρίζει τα ματάκια της από το πέρασμα της στους Διδύμους, και αυτό θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα. Κοίτα λοιπόν να το εκμεταλλευτείς.  Ο Άρης στις 16/4 έως 15/4 κάνει check-in στο ζώδιό σου και θα νιώσεις τη δύναμή του. Θα βάλεις ταχύτητα, θα μπεις σε εγρήγορση, όλα θες να τα προλάβεις και αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα εφικτό, γιατί στο διάβα του όπως είπαμε υπάρχει ο Κρόνος που όσο να πεις ένα φρένο παραπάνω θα το βάλει.
ΙΧΘΕΙΣ
Και ναι(!) κυρίες και κύριοι, τα φώτα επάνω σας! Ο μεγάλος ευεργέτης, ο γενναιόδωρος, ο Aη-βασίλης του ζωδιακού, ο Δίας, σου χτυπάει την πόρτα! Έρχεται σε σένα για να κλείσει την περιπλάνηση του στα 12 ζώδια. Του αρέσει ο Ιχθύς και έτσι θα δείξει και τις καλές του προθέσεις. Πρόσεχε μόνο ένα! Το ζώδιό σου φιλοξενεί τον κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου και της ανιδιοτέλειας, μα και της πλάνης. Όταν αυτοί οι δύο βρεθούν “μούρη με μούρη” δύο είναι τα τινά! Ένα μεγάλο θαύμα ή μία μεγάλη απάτη. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και βρες τη σωστή πλευρά του δρόμου.  Οι εκλείψεις δεν είναι και προς θάνατο, αλλά καλού κακού με αδέρφια, γείτονες, τρίτους γενικότερα μην ξανοίγεσαι. Βάλε και καμία νομική εκκρεμότητα στο μενού για να έχεις επιλογή. Να θυμάσαι πως η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 θα στα πει κάπως καλύτερα.  Η Αφροδίτη παραπονεμένο δεν θα σε αφήσει. Από 5/4 έως 25/4 φοράει τα τακουνάκια της και σου ‘ρχεται! Και φλερτάκια, και παιχνιδάκια, και γλυκές, από όλα υπόσχεται και απέναντι όταν περάσει από τις 5/9 έως 29/9 στη φίλη σου την Παρθένο, πάλι δεν θα σε αγνοήσει και όλο και κάνα καρδιοχτύπι ή κανένα πεταχτό φιλί θα σου δώσει.  Με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σου στις 15/4, όσο να πεις μία αίσθηση παντοδυναμίας θα την νιώσεις! Και ώθηση θα σου δώσει και όρεξη! Πρόσεχε μόνο το level της κούρασης σου.
Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: