Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα ανήλικο παιδί σημειώθηκε στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Σπάρτης, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα διανομής (delivery) κινούνταν επί της οδού Λυκούργου, όταν το παιδί, ηλικίας περίπου 11-12 ετών, βγήκε αιφνιδιαστικά στον δρόμο χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία. Ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει εγκαίρως, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σύγκρουση και να παρασύρει το παιδί.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον ανήλικο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το σημείο, το παιδί είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο φώναζε έντονα από τους πόνους, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για ενδεχόμενο σοβαρό τραυματισμό, όπως κάποιο κάταγμα σε άκρο ή πλευρά. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

 

Το παιδί μεταφέρεται στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυμάτων και να εκδοθούν τα σχετικά ιατρικά πορίσματα.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Από Newsroom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *