Αθλητισμός

Εισιτήρια του αγώνα Athens Kallithea- Αιγάλεω στην Καλλιθέα

Η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα εναντίον του Αιγάλεω στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 15:00 θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους της Athens Kallithea και μέσω του γραφείου στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και της Δ.Ε.Α.Β (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων αυτής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.

— Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, 09:00-17:00
— Σάββατο 27 Ιανουαρίου, 11:00 – 15:00
— Κυριακή 28 Ιανουαρίου, 11:00-ημίχρονο

Για την έκδοση κάθε εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ κατόχου (εξαιρούνται ταυτότητες με έκδοση ΑΤ Αιγάλεω).

Για ταχύτερη εξυπηρέτηση, η Athens Kallithea συνιστά στους φιλάθλους της να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους κατά τις ημέρες προπώλησης, καθώς και την όσο δυνατόν νωρίτερη προσέλευσή τους στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι διατίθενται ακόμα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα έχουν ισχύ και κατά τις αναμετρήσεις στα Playoffs του Πρωταθλήματος Super League 2 2023/24.

Το γραφείο στο γήπεδο βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 1, Καλλιθέα.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Στέλιος Πέτσας 367 εκατ. ευρώ για την “Αθλητική” Ελλάδα

Απάντηση