Σοκαριστική καταγγελία για μαθητή που φέρεται να βίασε συμμαθήτριες του στο Κορδελιό

Σοκ προκαλεί η καταγγελία σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να βίασε τουλάχιστον δύο συμμαθήτριες του. Όπως ανέφερε ο νομικός σύμβουλος Φώτης Γροντάς στο GRTimes, ο συγκεκριμένος μαθητής φέρεται να παρέσυρε στο σπίτι του με προσχηματικό λόγο και να βίασε μία 15χρονη συμμαθήτριά του, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε στους γονείς της την περασμένη Πέμπτη.

Σήμερα, όπως είπε ο κ. Γροντάς, οι γονείς άλλης μίας μαθήτριας μετέβησαν στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταγγείλουν πώς και η κόρη τους έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο μαθητή, με τον ίδιο να μην αποκλείει να υπάρχουν το αμέσως επόμενο διάστημα και άλλες αντίστοιχες κατηγορίες.

Ο νομικός σύμβουλος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του διευθυντή του σχολείου ζητώντας την απομάκρυνση του μαθητή μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης λέγοντας πως δεν πήρε θετική απάντηση χωρίς να ευθύνεται για αυτό ο διευθυντής, ενώ φέρεται αποφασισμένος να θέσει το θέμα και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κι αν χρειαστεί ακόμη ψηλότερα για την προστασία των φερόμενων ως θυμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Γροντά για την πρώτη υπόθεση έχει ήδη ασκηθεί δίωξη και αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση. Πληροφορίες του GRTimes αναφέρουν πως έχει γίνει σχετική καταγγελία για βιασμό από μαθήτρια στην Αστυνομία, η οποία και βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Ο μαθητής σε βάρος του οποίου έγιναν οι καταγγελίες αυτήν την ώρα βρίσκεται στο σχολείο μαζί με την γιαγιά του με την οποία ζει για να συνομιλήσουν με τον διευθυντή. Σύμφωνα με τον κ. Γροντά, ο φερόμενος ως δράστης είναι αμετανόητος και μάλιστα περηφανευόταν στο σχολείο για τα «κατορθώματά του» λέγοντας «όποια δε θέλει, την πηγαίνω στις τουαλέτες και την κανονίζω εγώ».

διάβασε και αυτό  Αύριο η ενημέρωση των κομμάτων για το Κυπριακό ανέφερε ο ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας

Από πλευράς διεύθυνσης του σχολείου, δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα σχόλιο για την υπόθεση.

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Η μεγάλη πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας στην Βόρεια…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: