ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ανάρτηση του Δήμαρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη μετά τον Β γύρο

O δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης με ένα  μήνυμα στη προσωπική του σελίδα στο fb θέλησε να ευχαριστήσει τους συνδημότες αλλά και τους συνεργάτες που πορεύτηκαν μαζί του , έπειτα από 14 χρόνια, δημαρχιακής θητείας  και μετά από το αποτέλεσμα  του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

Στο μήνυμα ο κ. Τζουλάκης αναφέρεται εκτός από ένα σύντομο απολογισμό της θητείας του και στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα και που δεν του επέτρεψε να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη δημαρχία.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Τζουλάκη:

«Αγαπημένοι μου συμπολίτες, αγαπημένες μου συμπολίτισσες,
Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, τα οποία ανέδειξαν ως δήμαρχο της πόλης μας τον Γιώργο Κουτελάκη, στον οποίο εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, ολοκληρώνεται η δική μου θητεία και στο τέλος του χρόνου θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου μας η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή.
Καθώς, λοιπόν, πλησιάζει η ώρα της αποχώρησής μου θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους εσάς που για 14 χρόνια στη σειρά με τιμήσατε αναθέτοντάς μου την μέγιστης ευθύνης θέση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης. Η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη.
Έχοντας αναπτύξει μαζί σας μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης, η οποία επιβεβαιώθηκε με την εκλογή μου σε τρεις διαδοχικές θητείες, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μου.
Αυτά τα 14 χρόνια, χάρη στην εμπιστοσύνη σας, με τη διαρκή στήριξη σας, με την ακούραστη δουλειά όλου του προσωπικού του δήμου αλλά και με τη διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία, που επέδειξε μέρος της αντιπολίτευσης, με γνώμονα το καλό του δήμου μας καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε την αγαπημένη μας Νέα Σμύρνη πόλη-πρότυπο.
Προφανώς, δεν έλλειψαν αστοχίες και λάθη, όμως ο συνολικός μας απολογισμός έχει θετικό πρόσημο και μας δικαιώνει σε μέγιστο βαθμό. Με όραμα, εμπεριστατωμένο σχεδιασμό και έργα ουσίας και πνοής βελτιώσαμε την ποιότητα ζωής και αλλάξαμε το πρόσωπο της Νέας Σμύρνης προς το καλύτερο.
Η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, η πόλη που η μητέρα μου και οι παππούδες μου ρίζωσαν όταν ήρθαν ως πρόσφυγες από τη Σμύρνη, η πόλη που υπηρετώ εδώ και τόσα χρόνια, με την πολύτιμη βοήθεια όλων σας αναδείχτηκε στη διάρκεια αυτών των 14 χρόνων ως ένα από τα καλύτερα προάστια για να ζει κανείς.
Αυτή την ανοδική πορεία της πόλης μας θα ήθελα πολύ να τη συνεχίζαμε μαζί. Όμως, ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί την υγεία μου το τελευταίο διάστημα δεν μου επέτρεψε να θέσω ξανά υποψηφιότητα για τη δημαρχία. Πρόκειται για ένα πρόβλημα του οποίου τη διάγνωση γνωρίζω πλέον ύστερα από ενδελεχείς εξετάσεις που χρειάστηκαν χρόνο για να καταλήξουν σε τελικό πόρισμα. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος, το οποίο έχει επηρεάσει την ομιλία μου, δεν μπορώ να χειρίζομαι τον λόγο όπως στο παρελθόν, κάτι που θα με δυσκόλευε να ανταποκριθώ σε κάποιες από τις απαιτήσεις του ρόλου του δημάρχου.
Παρόλα αυτά και παρά τα 78 μου χρόνια, η διαύγεια, η όρεξη και το πάθος μου να συνεισφέρω τη γνώση και την εμπειρία μου για την πρόοδο της Νέας Σμύρνης μας δεν κάμφθηκαν στιγμή, κόντρα στις νοοτροπίες ηλικιακού ρατσισμού κάποιων και κόντρα στη διάδοση από μέρους τους ψευδών και μειωτικών σχολίων. Βρισκόμουν και βρίσκομαι καθημερινά σε κάθε γωνιά του Δήμου μας αλλά και στο γραφείο μου αγωνιζόμενος για το καλό της πόλης μας και δεν σταμάτησα ποτέ να εργάζομαι ακούραστα.
Κόντρα στις όποιες αντιξοότητες, αντιπαλότητες, λιποψυχίες, αλλά και κόντρα σε ανοίκειες επιθέσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα (ακόμη και στη διάρκεια των τελευταίων εκλογών όπου δεν έθεσα καν υποψηφιότητα) συνεχίζω και είμαι εδώ μαζί σας.
Για να ολοκληρώσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι που ανέδειξε την πόλη μας. Για να παραδώσω δικαιωμένος τα ηνία του δήμου στην επόμενη δημοτική αρχή, στην οποία εύχομαι κάθε επιτυχία όπως άλλωστε και στους νέους δημοτικούς συμβούλους.
Παραμένω εδώ, στις γειτονιές, στην πλατεία και το δημαρχείο μας, για να σας ευχαριστήσω έναν-έναν, μία-μία ξανά από τα βάθη της καρδιάς μου.
Με τιμή,
Σταύρος Τζουλάκης
Δήμαρχος Νέας Σμύρνης»

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d