Εκπαίδευση

Η εκπαιδευτικός Μαίρη Αλεξίου υποψήφια με τον Δημήτρη Κάρναβο στην Α Κοινότητα

Η  Μαίρη Αλεξίου Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  ανακοινώσε  τη συμμετοχή ως υποψήφια κοινοτική σύμβουλος  στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , « Η Καλλιθέα Αλλάζει» με το Δήμαρχο  Δημήτρη Κάρναβο. Συγκεκριμένα στην δήλωση της μας αναφέρει:

Νοιώθω ιδιαίτερη τιμή και ευχαριστώ το Δήμαρχό μας Δημήτρη Κάρναβο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου , καθώς η Καλλιθέα είναι η Πόλη που αγαπώ και ζω και έχω υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός στα σχολειά της είτε από Θέση Ευθύνης Διευθύντρια, Υποδιευθύντρια, είτε ως απλή Δασκάλα. Μαζί θα Αλλάξουμε την Ποιότητα Ζωής στη Καλλιθέα μας με το Δήμαρχό μας το ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟ.
Με τη βοήθεια όλων μας, αυτή η πόλη, αυτή η γειτονιά θα γίνει ακόμη πιο ανθρώπινη, προσιτή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αφήνοντας τις ΡΑΜΠΕΣ των πεζοδρομίων ανοιχτές ώστε όλοι να μπορούν να περπατούν ελεύθερα στην πόλη μας. Δε
φτάνει το «ζην» είναι αναγκαίο το « ευ ζην.
Νοιαζόμαστε για την Τρίτη Ηλικία , για μια καλύτερη Ποιότητα Ζωής με το επιτυχημένο Πρόγραμμα « Βοήθεια στο σπίτι > υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας.

Για Συμπολίτες μας με ΑΝΑΠΗΡΙΑ υπάρχει ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μέσω του Δήμου μας.

Για τις Μανούλες υπάρχει το πρόγραμμα « Νταντάδες της Γειτονιάς» , Ολοήμερα Σχολεία έτσι ώστε απερίσπαστες να ασχοληθούν με την Οικογένεια και την Εργασία τους.
Νοιαζόμαστε για τους ΑΣΤΕΓΟΥΣ με το να ενημερώσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου μας και να λάβουν θαλπωρή, φροντίδα, ζεστασιά, καθώς και τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ να βρουν θαλπωρή.
Ό,τι προσέφερα ως εκπαιδευτικός πολλά χρόνια στην διεύθυνση σχολείων της Καλλιθέας  με την ίδια ζέση θέλω να προσφέρω στο διευρυμένο κοινωνικό σύνολο στη 1η κοινότητα του Δήμου μας. Ζητώ την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τη ψήφο σας,
Σας ευχαριστώ θερμά…
Μαζί Αλλάζουμε την Καλλιθέα

Facebook Comments Box

Απάντηση