Αστυνομικά

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του λογιστή με βρόγχο μέσα στο διαμέρισμά του «Του έσπρωξα την καρέκλα»

Η έρευνα της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, αποκάλυψε και τη δράση του, με την εκμετάλλευση των πελατών του, σε απατηλές οικονομικές επενδύσεις και κρυπτονομίσματα, από τις οποίος τους υποσχόταν κέρδη, χωρίς αντίκρισμα

Η 47χρονη Ε. Σ, το απόγευμα της Δευτέρας (17/01) οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά. Ωστόσο η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, αποκάλυψε τη δράση του 50χρονου λογιστή – ασφαλιστή Ν.Κ, σε απατηλές οικονομικές επενδύσεις σε βάρος των πελατών του, που οδήγησαν την 47χρονη σε απόγνωση και αξιώνοντας την επιστροφή των χρημάτων της, τον αναζήτησε στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, το απόγευμα τη  Δευτέρα (16/01-17.40).

Από την έως τώρα έρευνα, οι εξαπατηθέντες του 50χρονου λογιστή – ασφαλιστή Κ, ανέρχονται στα 25 άτομα και το συνολικό ποσό που φέρεται να είχε περιέλθει παράνομα την κατοχή του, αποδίδεται περίπου στα €1- 2εκατομμύρια . Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η Αλβανή σύζυγος του 50χρονου λογιστή, η οποία είχε πρόσβαση στους κοινούς τραπεζικούς του λογαριασμούς, “σήκωσε” τα χρήματα κι έφυγε για τη χώρα της, με τους επενδυτές να αναζητούν τα χρήματά τους.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά την προανάκριση, η Ε Σ, είχε διαθέσει με πρόσχημα επενδύσεις στον 50χρονο ποσό ύψους €26.000, τα οποία και της επέστρεφε με καθυστέρηση. Όταν η 47χρονη αξίωσε το πλήρες (υπόλοιπο) ποσό, ο λογιστής επικαλέστηκε προσωρινή δυσπραγία και την έπεισε να ενταχθεί ως μέτοχος σε εταιρεία αυτοκινήτων, πρόταση την οποία αποδέχθηκε η 47χρονη. Ο λογιστής στη συνέχεια επανήλθε και απέσπασε τόσο από την ίδια όσο και από συγγενικό της πρόσωπο €60.000 και €50.000 αντίστοιχα, προκειμένου να τα επενδύσει σε κρυπτονομίσματα.
Τα χρήματα αυτά δεν επεστράφησαν και η 47χρονη υπάλληλος ανθοπωλείου σε ιδιωτική κλινική, την προηγούμενη ημέρα είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας, προκειμένου να υποβάλλει μήνυση εναντίον του 50χρονου μήνυση για απάτη. Ενώ την ίδια ημέρα είχε προηγηθεί επεισόδιο στο λογιστικό γραφείο που διατηρούσε ο 50χρονος στην Καλλιθέα, με εξοργισμένους “επενδυτές” οι οποίοι είχαν χάσει τις οικονομίες τους, και τον ξυλοκόπησαν. Περίοικοι είχαν ενημερώσει και το σημείο μετέβησαν πληρώματα της Αμεσης Δράσης.

διάβασε και αυτό  Η συνάντηση «εργασίας» των βαρώνων της νύχτας- Το παζλ της δολοφονίας Καραϊβάζ

Το απόγευμα τη  Δευτέρα (16/01-17.40) η Ε Σ, πήγε στο διαμέρισμα του Ν Κ , σε καβγά κλώτσησε το σκαμπό που είχε κάτω από τα πόδια του, και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμά του, βρήκαν τον 50χρονο σε αιώρηση με βρόγχο από το μονόζυγο

πηγή nantiareport.gr

 

Facebook Comments Box

Απάντηση