Η Μάχη των Γενεών στον Δήμο Καλλιθέας

Σε μάχη των γενεών εξελίσσεται η αναμέτρηση , ανάμεσα στους δύο «Μονομάχους» που διεκδικούν τη Δημαρχία , στο Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο με τη δημοτική παράταξη «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» , και τον πρώην Κώστα Ασκούνη με τη «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ».

Ο 50άρης νυν Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος , το 2014 κατέβηκε ανεξάρτητος , ο ίδιος προέρχεται από την κεντροδεξιά , όμως ο συνδυασμός του είχε υποψήφιους από όλους τους πολιτικούς χώρους ,
ενώ τώρα συνεργάζεται με την Βάσω Μαργαρίτη και τον Λάζαρο Λασκαρίδη , από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς , τους οποίους έκανε και Αντιδημάρχους .

Η πλειοψηφία των εξεχόντων στελεχών του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου , στην παράταξη «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» , είναι γεννημένοι τη δεκαετία του 80΄ : ο Γιώργος Κυριακόπουλος , ο Κώστας
Ευσταθίου , ο Νίκος Σκανδαλάκης , ο Κώστας Κόκουλος , ο Γιώργος Καλαμπαλίκης , ο Γιώργος Κουτσογιάννης , ο Δημήτρης Ερμίδης , η Άννα Παπαρούπα .

Παράλληλα  ο στενός πυρήνας των συνεργατών του , είναι γεννημένος τη δεκαετία του 60΄ και αποτελείται από τους : Βαγγέλη Μπαρμπάκο , Δημήτρη Παπαθανάση , Άννα Γιαννακού-Πάσχου , Παναγιώτη Κοττέα .

Σε αντίθεση με τον 68χρονο Κώστα Ασκούνη , που παρατάσσει ένα συνδυασμό έμπειρων μεν στελεχών , αλλά παλαιότερων γενεών : τον πρώην Πρόεδρο ΚΑΠΗ Ανέστη Φωτόπουλο , τον πρώην Αντιπρόεδρο ΚΑΠΗ Παναγιώτη Γεωργούση , τον συνταξιούχο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργο Φωτεινόπουλο , τον καλλιτέχνη Γιώργο Γερολυμάτο .

Ο Κώστας Ασκούνης , παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , ξεκίνησε από την ομάδα των «Ιταλών» , του 1981 , κομματικά ορθόδοξος , αφού δεν έφυγε ποτέ από το ΠΑΣΟΚ , πρωτοεκλεγόμενος το 1986 , στην Καλλιθέα , Αντιδήμαρχος 1990-1998 , Δήμαρχος 1998-2014 16 χρόνια θητεία , Πρόεδρος ΚΕΔΕ 2010-2014.

Τέλος άγνωστο παραμένει , αν θα συμμετάσχει η’ θα αποσυρθεί ο παλαιότερος δημοτικός σύμβουλος , ο 72χρονος Κώστας Πολυχρονίδης, ενώ σημαντικό ρόλο στη παράταξη , διατηρούν πάντα η Αθηνά
Εξάρχου και ο Γιάννης Εμιρζάς

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας Τρίτη 17 Μαϊου live στις 19.30 Erevna Press TV -Kalithea Press fbΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με εικαστικές παρεμβάσεις, ζωγραφικά έργα, δραματοποιημένες αφηγήσεις, ποίηση και τραγούδια,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: