Ελλάδα

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους δύο ηρωικούς πιλότους

Στο σημείο της συντριβής του Canadair, στον Πλατανιστό Καρύστου, όπου έχασαν τη ζωή τους οι δύο αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας,  Χρήστος Μουλάς και Περικλής Στεφανίδης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Αυγούστου το 9ημερο μνημόσυνο.

Η μνήμη των δύο ηρωικών αξιωματικών τιμήθηκε μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima, είναι ενδεικτικό πως ο ιερέας που τέλεσε το μνημόσυνο δεν μπορούσε από την πρώτη στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Με «σπασμένη» φωνή έψαλλε για τους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, ενώ οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές με την ιαχή «αθάνατοι» να ακούγεται από όσους έδωσαν το «παρών».

Μεταξύ άλλων στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν η βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας του Δήμου Καρύστου, Δημήτρης Ξυπόλυτος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καρύστου, Νίκος Δρακόγιαννης, ο πρόεδρος του Πλατανιστού κ. Παπαχρήστου, ο διοικητής του ΑΤ Καρύστου, ο λιμενάρχης Καρύστου, εκπρόσωποι της πυροσβεστικής και αρκετοί ακόμα εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Δώρα ζωής για δύο Θεσσαλονικείς από τη 14χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου στην Πάτρα

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: