ΠολιτισμόςΤεχνολογία

Συνεχίζουμε και τον Ιούλιο με προγράμματα online και δια ζώσης!

Online καλοκαιρινό πρόγραμμα 
Δημιουργία εικονικού δωματίου απόδρασης | Ηλικίες: 11-14 (ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ και Β’ Γυμνασίου)Έχετε αναρωτηθεί πώς δημιουργείται ένα δωμάτιο απόδρασης; Θέλετε να φτιάξετε ένα μαζί με τους φίλους σας αλλά δεν ξέρετε πώς; Το φετινό online summer camp του UTech Lab είναι για εσάς!

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου υποδέχεται τους υποψήφιους Dungeon Masters από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) στο νέο του online καλοκαιρινό πρόγραμμα. Αν έχετε μόλις τελειώσει την Στ’ Δημοτικού, την Α΄ ή την Β’ Γυμνασίου, σας περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι για ένα τριήμερο γεμάτο γρίφους, δημιουργικότητα και ανακαλύψεις.

Μάθετε περισσότερα >
Online παιχνίδια γνώσης
Προτάσεις επιστήμης για να… φτάσετε στα όριά σας! | Ηλικίες: 9-99!Λάβετε μέρος στο νέο Online Challenge του Ιδρύματος Ευγενίδου! Σας αρέσει η Φυσική και οι κατασκευές; Έχετε αναρωτηθεί πώς λειτουργούν τα αναλογικά θερμόμετρα; Γνωρίζετε τι είδους υγρό χρησιμοποιείται και γιατί;

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου σας καλεί να συμμετάσχετε στο έκτο Online Challenge με τίτλο: Κατασκεύασε το δικό σου θερμόμετρο!

Ξεκινήστε το online challenge
Αφιέρωμα στο 1821, ο Aγώνας στην θάλασσα
Έκθεση: «Τρέξε πάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης. 1821. Ο Αγώνας στην Θάλασσα»

Εσείς επισκεφθήκατε την εντυπωσιακή έκθεση «Τρέξε πάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης. 1821. Ο Αγώνας στην Θάλασσα» που συνδιοργανώνουμε με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας 21;

Τηλεφωνήστε στο 210 9469641 και οργανώστε την δωρεάν ξενάγησή σας ΤΩΡΑ!

Γνωρίστε τον αγώνα των Ελλήνων στην θάλασσα μέσα από μοναδικά αρχειακά τεκμήρια και όχι μόνον. Θαυμάστε τα εντυπωσιακά εκθέματα και εξερευνήστε «από κοντά» τα πλοία της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου χάρη στις εντυπωσιακές ψηφιακές εφαρμογές που δημιουργήθηκαν από το πρόγραμμα ΝΑΥΣ. Το πρόγραμμα ΝΑΥΣ αναπτύχθηκε με συντονιστή το Ίδρυμα Ευγενίδου και επιστημονικό υπεύθυνο τη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Από τις 9.06.2021 έως τις 31.03.2022 | Είσοδος ελεύθερη με ξενάγηση

Μάθετε περισσότερα >
Και μην ξεχνάτε…Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  8ο Διεθνές Συνέδριο: Περιοδικός Τύπος και Οπτικός Πολιτισμός

Απάντηση