Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας του 42χρονου που αγνοείται μετά την κακοκαιρία στον Βόλο: Δεν ψάχνει κανείς, βοηθήστε μας

Έκκληση για τον 42χρονο γιο του που αγνοείται από χθες Τρίτη (5/9) στον Βόλο απευθύνει ο πατέρας του. «Δεν ψάχνει κανείς» λέει και ζητά βοήθα ώστε να βρεθεί το παιδί του.

Το ΙΧ που οδηγούσε ο 42χρονος παρασύρθηκε από ρομητκά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη Μαγνησία και ο πατέρας εύχεται να γίνει ένα θαύμα και να βρεθεί ζωντανός.

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο πατέρας του άνδρα ζητάει τη συνδρομή των τοπικών Αρχών προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του σώματος του γιου του.

«Προσπάθησε να σώσει το παιδί του έξω. Και δεν πρόλαβε να σώσει τον εαυτό του. Δεν ψάχνουν σήμερα. Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δε θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε. Είναι ειδικοί. Μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκαναν σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε» δήλωσε κλείνοντας.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, η επετειακή εκδήλωση του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με στόχο «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα»

Απάντηση