Κοινωνία

Στο «μικροσκόπιο» το παρελθόν του αστυνομικού που βίαζε και εξέδιδε 34χρονη – Εξετάζεται το εάν υπάρχουν και άλλα θύματα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον 40χρονο αστυνομικό που κατηγορείται ότι κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε αρπάζοντάς της όλα τα χρήματα μία 34χρονη από το Καμερούν. Ο ίδιος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, σύμφωνα με τη γυναίκα την εκβίαζε με φυλάκιση ή απέλαση, ενώ της ζητούσε όλο και περισσότερα χρήματα προκειμένου υποτίθεται να την παντρευτεί για να μπορέσει η γυναίκα να εξασφαλίσει τη νόμιμη διαμονή της στη χώρα.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν ο 40χρονος αστυνομικός να έχει ανάλογο παρελθόν και εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν πέσει θύματά του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε σχέσεις με μια αλλοδαπή γυναίκα την οποία οι Αρχές ψάχνουν να βρουν για να διερευνήσουν εάν έχει πέσει κι αυτή θύμα του.

Η 34χρονη αποκάλυψε πως ο αστυνομικός την εξέδιδε και την απειλούσε

Η γυναίκα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον μαστροπό της και μετά από έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 40χρονος συνελήφθη.

Μάλιστα, κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου ότι την τελευταία διετία ο 34χρονος τη βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε παρακρατώντας τα χρηματικά ποσά, ενώ χρησιμοποιούσε απειλές, καθώς και ψυχολογική και σωματική βία.

Ο αστυνομικός φέρεται να προσέγγισε τη γυναίκα εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και με το πρόσχημα της προστασίας, ενώ φέρεται να της είχε υποσχεθεί ότι θα τη νυμφευθεί προκειμένου εκείνη να εξασφαλίσει μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε το θύμα στο Εσωτερικών Υποθέσεων, όταν πριν από μια περίπου εβδομάδα συνέβη η τελευταία απόπειρα βιασμού, η γυναίκα εξωθήθηκε σε απόπειρα αυτοκτονίας και απείλησε ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

διάβασε και αυτό  Κορωνοϊός: Μέσω ΕΣΠΑ κι από δωρεές ιδιωτών θα δοθούν τάμπλετ σε μαθητές που δεν έχουν .

Βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα στο σπίτι του

Μετά από την καταγγελία της γυναίκας οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Facebook Comments Box

Απάντηση