SNF Nostos Conference 22 Ιουνίου συζήτηση του Μπαράκ Ομπάμα με πρόεδρο ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλο

Το SNF Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) επιστρέφει και φέτος στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος), 20-23 Ιουνίου, και επιχειρεί ν’ αναλύσει, να συζητήσει και ν’ απενοχοποιήσει κάθε πτυχή της ψυχικής υγείας. Στο πλαίσιο του SNF Nostos 2023, το ΙΣΝ θα υποδεχθεί μάλιστα και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με τον οποίο ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Ανδρέας Δρακόπουλος, πρόκειται να συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα SNF Nostos Run, τους Διαλόγους του ΙΣΝ και το SNF Nostos Conference, καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και δυνατές συναυλιακές στιγμές μέσα και από τη συνεργασία του SNF Nostos με το Release Athens.

Διάλογοι του ΙΣΝ. Ψυχική Υγεία: Eπανασύνδεση στο κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο

Την πρώτη ημέρα του SNF Nostos Conference, οι Διάλογοι του ΙΣΝ, στο πλαίσιο μιας δυναμικής συνεργασίας με το SNF Agora Institute του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, υποδέχονται αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες του κλάδου και εμβαθύνουν σε αυτό το κρίσιμο και απαιτητικό θέμα. Τους Διαλόγους του ΙΣΝ επιμελείται και συντονίζει η Αννα-Κύνθια Μπουσδούκου, διευθύνουσα σύμβουλος του iMEdD, εκτελεστική διευθύντρια «Διάλογοι του ΙΣΝ», και δημοσιογράφος.

Η ψυχική υγεία στο επίκεντρο και του SNF Nostos Conference

Στοχαστές, ερευνητές και ακτιβιστές από ένα ευρύ φάσμα κλάδων θα συγκεντρωθούν 22-23 Ιουνίου στο SNF Nostos Conference 2023 για να συζητήσουν την πρόοδο της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων, και μεταξύ άλλων, για θέματα, όπως η μοναξιά και οι επιπτώσεις της στην ψυχική υγεία, ο ρόλος της τέχνης, της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης, η σημασία των κοινωνικών δομών, καθώς και η ψυχική υγεία των νέων ανθρώπων αλλά και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

διάβασε και αυτό  Ημερίδα O.M.E.P. στην Μαρίνα Φλοίσβου

Συζήτηση του Μπαράκ Ομπάμα με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο

Στις 22 Ιουνίου, το ΙΣΝ θα υποδεχθεί τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο φετινό SNF Nostos Conference. Ο Μπαράκ Ομπάμα επιστρέφει για δεύτερη φορά στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), από όπου μίλησε το 2016 κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνoύς επίσκεψής του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του. Στο SNF Nostos Conference, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών, μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Το SNF Nostos 2023 έρχεται να αναλύσει κάθε πτυχή της ψυχικής υγείας. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SNF Nostos Run

Ο αγαπημένος βραδινός αγώνας SNF Nostos Run επιστρέφει στις 22 Ιουνίου, στο πλαίσιο της φετινής θεματικής – είναι άλλωστε γνωστές οι θετικές επιδράσεις του αθλητισμού στην ψυχική υγεία.

Release Athens X SNF Nostos

Η Rosalía, το απόλυτο popicon των ημερών, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στην πρώτη ημέρα του Release Athens X SNF Nostos, με διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και ηχητικό σύνορο. Μαζί της ο Central Cee, o πιο διάσημος Βρετανός ράπερ. Το ασυναγώνιστο line up περιλαμβάνει επίσης ορισμένους από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής, της post-punk, της reggae και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Πέρα από τη μουσική

Το ΙΣΝ θα προχωρήσει σε επιπλέον δωρεές ύψους 500.000 ευρώ που θα φέρουν το όνομα SNF X Release Athens προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με αποστολή την ενίσχυση της ψυχικής υγείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης θεματικής του φετινού SNF Nostos που είναι αφιερωμένη σε αυτή.

SNF Nostos App

Μέσω του νέου διαδραστικού SNF Nostos App, που θα είναι σύντομα διαθέσιμο, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν networking, να συμμετέχουν σε sessions ερωτοαπαντήσεων με ομιλητές, σε δημοσκοπήσεις και σε ανοιχτές συζητήσεις, όπου θα μπορούν να τοποθετηθούν για πλήθος ζητημάτων σχετικά με την ψυχική υγεία.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Παλαιό Φάληρο: Όχι σε κάθε μορφής βίας θα στείλει μήνυμα η έκθεση @iamnotadoll_projectΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Όσος καιρός κι αν περάσει από την εποχή που έδωσα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: