Εκδήλωση «Savoir Vivre για παιδιά! Καλοί τρόποι στο σχολείο» από τον Δήμο Αλίμου και τις εκδόσεις Ι.Σιδέρης

Οι Υφυπουργοί Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος, ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας Ιωάννης Κουμέντος και η Ειρήνη Μπαϊρακτάρη, Msc, Phd, Σχολική Ψυχολόγος, θα μιλήσουν με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα για το βιβλίο της Ελένης Σταματούδη «Savoir Vivre για παιδιά! Καλοί τρόποι στο σχολείο» στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν Ο Δήμος Αλίμου και οι εκδόσεις I. ΣΙΔΕΡΗΣ την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, στις 6 μ.μ., στη Θεατρική Σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου).

Είναι οι καλοί τρόποι προνόμιο λίγων ή υποχρέωση και δικαίωμα όλων; Κρούσματα, όπως η ενδοσχολική βία, η επιθετική συμπεριφορά, το bulling, είναι μερικές από τις παθογένειες των καιρών μας, οι οποίες αντιμετωπίζονται κυρίως στις μεγαλύτερες σχολικές ηλικίες, αλλά ξεκινούν από νωρίς, από συμπεριφορές που βιώνει κανείς μέσα στην οικογένεια, στο σχολείο ή και στον δρόμο.

Το βιβλίο της Ελένης Σταματούδη «Savoir Vivre για παιδιά! Καλοί τρόποι στο σχολείο» πιο επίκαιρο από ποτέ έρχεται να κάνει τους καλούς τρόπους παιχνίδι, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  4ο Summer Camp “Betty’s Εye” του ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης

Απάντηση

Recommended
Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 ξεκινάνε εκ νέου τα έργα για τη…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: