Ελλάδα

Ρέθυμνο: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από συμμαθητές του μέσα στο σχολείο

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εκόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 13χρονου μαθητή στο Ρέθυμνο, από συμμαθητή του, εντός του σχολείου τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, φαίνεται το ανήλικο αγόρι να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από τα χέρια και τα πόδια ενός άλλου παιδιού.

Σύμφωνα με την θεία του παιδιού, το άγριο περιστατικό σημειώθηκε “μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπήρχε επιτηρητής καθηγητής”.

Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσέ τον”” πρόσθεσε η θεία του παιδιού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

“Το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του θύματος στο ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν που το γνωστοποίησε στη μητέρα”, συνέχισε η θεία του μικρού μαθητή.

“Μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του ,το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα “ευτυχώς υπάρχει το βίντεο” και μου είπε, “ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς”, ανέφερε η θεία του παιδιού.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν στους γονείς ότι «για εμάς είναι κακό που υπάρχει το βίντεο» και ως λύση τους ενημέρωσαν ότι «θα έρθει ένας ψυχολόγος στο σχολείο». 

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Ισχυρός σεισμός τώρα στην Κρήτη

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: