Αστυνομικά

Έφοδος σε οίκους Ανοχής 21 συλλήψεις

Έφοδο σε οίκους ανοχής στις περιοχές της Αθήνας, Δάφνης, Νέου Κόσμου και Καλιθέας  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12) η Αστυνομία, όπου διαπίστωσε ότι τέσσερις λειτουργούσαν παράνομα και δύο από αυτούς ως κρυφοί, και προχώρησαν στη σύλληψη 21 γυναικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν 21 γυναίκες (20 αλλοδαπές και μία Ελληνίδα) για κατά περίπτωση παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, περί αλλοδαπών και περί παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Δύο κρυφοί

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, εντοπίστηκαν στις περιοχές της Αθήνας, Δάφνης, Νέου Κόσμου και Καλλιθέας, 4 παράνομα λειτουργούντες οίκοι ανοχής, δύο εκ των οποίων κρυφοί (λειτουργία με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών ευεξίας-μασάζ). Επιπρόσθετα όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος δύο εκ των κατηγορουμένων, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινές κάθειρξης 8 και 7 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος των αλλοδαπών γυναικών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή στη χώρα μας, θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής τους απέλασης.

πηγή law&order

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τρείς νεκροί οι νεκροί από την ένοπλη συμπλοκή σε Κάτω Πατήσια και Αγ. Αναργύρους

Απάντηση

Recommended
Λίγα 24ωρα έμειναν πριν γίνει γνωστός ο νέος πρόεδρος του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: