ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Αντικαταστάθηκαν τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα”

Πριν λίγα λεπτά εφτασαν τα νεα ψηφοδέλτια του συνδυασμού της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα” στην αποθήκη του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παναγή Τσαλδαρη 329 σε αντικατάσταση αυτών που κατέστρεψαν άγνωστοι την Παρασκευή. Παρόντα στελέχη της διοίκησης του δήμου. Αμέσως μετά την είσοδο του φορτηγού με τα ψηφοδέλτια οι πορτες της αποθήκης έκλεισαν ερμητικά. 

Ο κ Τρύφωνας Μπουγάς επικεφαλής του συνδυασμού της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα” ηταν παρών κατά την παράδοση.

Δήλωση του κ Μπουγά στο kalitheapress αμέσως μετά την παράδοση:

“Τελούν υπό το κράτος του πανικού, καθώς ο συνδυασμός της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα” καταγράφει διψήφια ποσοστά και τυγχάνει ευρείας απήχησης και αποδοχής από τους δημότες της Καλλιθέας.
Όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την προβοκάτσια και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Δεν θα περάσει η παρακρατική προβοκάτσια στην Καλλιθέα: Τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ ” θα βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα την Κυριακή 26η Μαΐου κανονικά!

Η προσπάθεια τους για να ανασχέσουν τα ποσοστά της Ελληνικής Αυγής για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ και την επερχόμενη εκλογική νίκη είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό“.

Σχετικό Αρθρο:

Κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής μέσα στο Δήμο Καλλιθέας

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: