ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ¨ΠΡΟΣΒΑΣΗ¨ είναι μία δομή που παρέχει τη δυνατότητα σε άτομα με κάθε είδους αναπηρία (νοητική – κινητική – τυφλότητα) από 5 έως 55 ετών να έχουν έναν χώρο μέσα στον οποίο θα απασχολούνται δημιουργικά, θα εντάσσονται σε ομάδες, θα συναναστρέφονται με συνομηλίκους, θα αναπτύσσουν γνωστικές, κινητικές και κοινωνικές δεξιότητες. Και όλα αυτά μέσα από ψυχαγωγικές δράσεις που θα πραγματοποιούνται μέσω εσωτερικών και εξωτερικών προγραμμάτων από εξειδικευμένο προσωπικό ειδικής αγωγής.

Για τους γονείς υπάρχει πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής οικογένειας που μπορούν να παρακολουθούν ατομικά – ομαδικά μέσω συνεδριών με την ψυχολόγο του Κέντρου ή διαδικτυακά μέσω Skype.
Το Κέντρο λειτουργεί σε δύο βάρδιες (πρωινή – απογευματινή), περιλαμβάνει μεταφορά και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ λειτουργεί ήδη σε άλλες τέσσερις πόλεις στην Ελλάδα. Η εμπειρία, η γνώση και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων που το πλαισιώνουν έρχονται στην πόλη μας να συναντήσουν την αγάπη για τα άτομα με αναπηρία της υπεύθυνης επικοινωνίας και ανάπτυξης του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Καλλιθέας, κας Ιωάννας Νεραντζάκη, μητέρα ενήλικου ΑμεΑ, γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του μεγαλύτερου ειδικού σχολείου της χώρας και γνωστής πανελλαδικά για τις δράσεις της σχετικά με τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος ξεκίνησαν και μπορείτε να τις υποβάλλετε στην κα Νεραντζάκη (τηλ. 697 1768034), η οποία και θα σας δώσει όλες τις περαιτέρω πληροφορίες που χρειάζεστε.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, φαγητό και μπαλόνι


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στην αμερικανική εταιρία πληροφορικής ΙΒΜ ανατέθηκε η δημιουργία του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμών…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: