Εκδηλώσεις Προσκλήσεις

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών κοπή Πίτας

Την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πλαισιωμένο από εκπροσώπους όλων των κομμάτων, της Τ.Α. και φορέων, στις 19 Ιανουαρίου.

3

4

6
Στη διαχρονική προσφορά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και κυρίως στην συμβολή του για τη στήριξη του επιχειρείν και την αντιμετώπιση των αλλεπάλληλων κρίσεων, εστίασε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.,Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. «Στο Επιμελητήριο, το μόνο που υποστηρίζουμε είναι το καλό των μικρομεσαίων», τόνισε χαρακτηριστικά προκειμένου να αναδείξει την απουσία μικροκομματικών συμφερόντων και πρακτικών μεταξύ των μελών της Διοίκησης, ενώ έδωσε έμφαση στην παροχή 42 ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του, στην οικονομικά χρηστή διοίκηση που αποτυπώνεται στην αύξηση του αποθεματικού, στις στοχευμένες δράσεις του για την ψηφιακή μετάβαση των μελών του αλλά και στο κοινωνικό του έργο.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ανέδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο τον αναβαθμισμένο ρόλο του Επιμελητηρίου στην προσπάθεια έκφρασης των θέσεων των μικρομεσαίων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Πολιτικοί που εκπροσώπησαν τα κόμματα, εκπρόσωποι των μικρομεσαίων, δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόεδροι επιμελητηρίων, ακαδημαϊκοί, στελέχη επιχειρήσεων, δημοσιογράφοι καθώς και εργαζόμενοι του Ε.Ε.Α. παρέστησαν στη μεγάλη γιορτή για την κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή το βράδυ, 19 Ιανουαρίου 2024 σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Γενική Συνέλευση Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας Τρίτη 26 Μαρτίου

Απάντηση