ΕπιχειρήσειςΝέα Καλλιθέας

Ποδολογικό κέντρο “Podolife”

 Το ποδολογικό μας κέντρο εναρμονίζεται πλήρως με τις τελευταίες τεχνολογίες θεραπείας στον κλάδο της Ποδολογίας-Ποδιατρικής και μπορεί να προσφέρει λύση στο πρόβλημα σας με γνώμονα τον σεβασμό στους ασθενείς και τις ανάγκες τους.

Το Ποδολογικό κέντρο Podolife είναι το πρώτο ολοκληρωμένο κέντρο θεραπείας ποδιού στην Καλλιθέα. Ο Ποδολόγος περιποιείται-φροντίζει, θεραπεύει, παρατηρεί παθολογικές αλλαγές στο πόδι και συμβουλεύει κατάλληλα για την σωστή αντιμετώπιση.Λειτουργεί προληπτικά αλλά και θεραπευτικά με μια σειρά από εξειδικευμένες τεχνικές βάση γνώσεων προσφέροντας την τέλεια ανακούφιση με ασφάλεια. Η υπεύθυνη κ. Ιωάννα Τζανάκη έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πολλές περιπτώσεις ασθενών όλων των ηλικιών.
Στο Podolife μπορούμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στα πόδια σας. Διαθέτοντας την γνώση, τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και έχοντας υψηλά πρότυπα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την άριστη και άρτια φροντίδα – θεραπεία. Τα υψηλά πρότυπα που έχουμε θέσει για την φροντίδα και θεραπεία των ποδιών σας αφορούν όχι μονό τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, άλλα και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε με αποτέλεσμα να διασφαλίζουμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα πόδια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από το περπάτημα, την ορθοστασία, την άθληση, τα ακατάλληλα υποδήματα και πολλές φορές από την μη εξειδικευμένη περιποίηση δημιουργώντας πολλά προβλήματα όπως πληγές, φουσκάλες, φλεγμονές, μύκητες, οίδημα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πόνος, και να υπάρχει δυσκολία στην βάδισή μας.
Η Ποδολογία έρχεται να δώσει λύση με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές, θεραπεύοντας και ανακουφίζοντας τον ασθενή.

 

Ασφάλεια και υγιεινή

Στο Ποδολογικό κέντρο Podolife έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και την άνεση των ασθενών μας. Αποτελεί δεδομένο στην παροχή των υπηρεσιών μας η προαγωγή και η προστασία της υγείας σας. Για τον λόγο αυτό παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές απολύμανσης, αποστείρωσης, ασφάλειας, ελέγχου της διασποράς των μικροβίων καθώς και της αποτροπής μετάδοσης νοσημάτων. Ειδικότερα, αποστειρώνουμε και απολυμαίνουμε τόσο τα εργαλεία και τον εξοπλισμό, όσο και τον χώρο που παρέχουμε την θεραπεία.
Ο σύγχρονος ποδολογικός εξοπλισμός φέρει ένδειξη “CE” (ευρωπαϊκής ένωσης) και μπορεί να διασφαλίσει και να προσφέρει, την ανώδυνη, αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας θεραπεία.

διάβασε και αυτό  Καλλιθέα 28η Οκτώβρη

 

Εκπαίδευση και εξειδίκευση

Το Ποδολογικό Κέντρο Podolife αποτελείται και στελεχώνεται από επαγγελματία κάτοχο πτυχίου τετραετούς φοίτησης Ποδολογίας, πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από το αρμόδιο σωματείο Ποδολόγων Ελλάδος, που είναι άρτια εκπαιδευμένος και εξειδικευμένος στη διαχείριση και θεραπεία δυσμορφιών και δυστροφιών του άκρου πόδα. H Ποδολόγος του Podolife έχει διαρκή συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια προκειμένου να ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με τις καινοτόμες τεχνικές, τα σύγχρονα προϊόντα και τις εξελίξεις στο κλάδο της Ποδολογίας – Ποδιατρικής.

Υπηρεσίες
Στοχεύουμε με επαγγελματική προσέγγιση και επίλυση του προβλήματος σας, στη  θεραπεία και περιποίηση των ποδιών με την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ως επαγγελματίας υγείας, η Ποδολόγος του Podolife είναι σε θέση να διαχειρίζεται τους ασθενείς, να τους ενημερώνει με σαφήνεια ώστε να τους καθησυχάζει για τυχόν φόβους τους, κατανοώντας την ανησυχία που μπορεί να αισθάνονται κάποιοι από αυτούς, κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης. Είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης κατά την διάρκεια της θεραπείας και έτσι καθόλη τη διάρκεια της ποδολογικής θεραπείας, σας ενημερώνουμε για την πορεία και για τα οφέλη της.Σκοπός μας είναι η παροχή πλήρους και εξατομικευμένης φροντίδας, για την διασφάλιση της υγείας των κάτω άκρων σας, με στόχο την απαλλαγή, την ανακούφιση και την θεραπεία.

Οι υπηρεσίες πάνω στις οποίες δραστηριοποιείται και τις οποίες προσφέρει, επιλύουν και εξυγιαίνουν προβλήματα όπως:

Φροντίδα & περιποίηση άκρων

Σακχαρώδης διαβήτης – Διαβητικό πόδι

Κάλους – Τύλους

Υπερκεράτωση

Ονυχομυκητίαση

Ονυχοκρύπτωση

Ονυχοκύρτωση

Ραγάδες

Δίνουμε στα πόδια σας την άνεση και φροντίδα που τους αξίζει…

Θα μας βρείτε Ελ.Βενιζέλου 152 στην Καλλιθέα . Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 2109591076-6936647471

Facebook Comments Box

Απάντηση