Περιφέρειες

Λάρισα: Απέραντη θλίψη για τον δημοσιογράφο Κώστα Τσόλα

Ο Κώστας Τσόλας εργαζόταν επί σειρά ετών στην εφημερίδα “Ελευθερία” ως ανταποκριτής από τους δήμους Τυρνάβου και Τεμπών. Δραστήριο και ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία από τα μαθητικά του χρόνια εκδίδοντας την εφημερίδα “ΦΩΝΗ του Αμπελώνα”, στη συνέχεια λειτούργησε δικό του ραδιοφωνικό σταθμό και στη συνέχεια πέρασε στο δυναμικό της εφημερίδας “Ελευθερία”.

Ο Κώστας Τσόλας είχε τιμηθεί από τον πρώην πρόεδρο την Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο για την εφημερίδα, που εξέδιδε με τον τίτλο «Η φωνή του Αμπελώνα». Παράλληλα διατηρούσε δική του πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιο Τύρναβος”. Για πολλά χρόνια υπήρξε ο κύριος συντονιστής- εκφωνητής στο Καρναβάλι του Τυρνάβου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Είχε ξεκινήσει στα νεανικά του χρόνια ως το “παιδί θαύμα της δημοσιογραφίας”, όταν τη δεκαετία του 80′ εξέδιδε εφημερίδα όντας λίγο πάνω από δέκα ετών. Ήταν εκδότης της εφημερίδας “Η φωνή του Αμπελώνα” απ’ όπου και κατάγεται, ενώ εργάστηκε και στο Ράδιο Τύρναβος.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη μητέρα του, τα αδέλφια του και ανίψια.

Το τελευταίο αντίο στον αγαπητό συνάδελφο Κώστα είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αμπελώνα.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και το ΕΤΑΣ για τον ξαφνικό χαμό του Κ.Τσόλα

“Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου των περιοχών Λάρισας, Αμπελώνα και Τυρνάβου, Κώστα Τσόλα, σε ηλικία μόλις 52 ετών. Ο συνάδελφος, αν και δεν ήταν μέλος της Ένωσης και του Επικουρικού Ταμείου μας, αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, ευπρέπειας και συναδελφικότητας τηρώντας στο ακέραιο τη δημοσιογραφική δεοντολογία

διάβασε και αυτό  Ο Μάκης Ψαραδέλλης στο kalitheapressFacebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: